Mauro Icardi, Galatasaray ile sözleşme imzalamak için İstanbul'da

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.07.2023 - 09:10, Güncelleme: 29.07.2023 - 09:10
 

Mauro Icardi, Galatasaray ile sözleşme imzalamak için İstanbul'da

Mauro Icardi, Galatasaray ile sözleşme imzalamak için İstanbul'da
Serhan TÜRK / İSTANBUL, (DHA)- Arjantinli golcü Mauro Icardi, Galatasaray ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.  Sarı-kırmızılı ekip, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'nin bonservisini almak için Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile anlaşmaya vardı. Ailesiyle birlikte Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen Arjantinli golcüyü yöneticiler ve çok sayıda taraftar karşıladı. ICARDI: BOL BOL 'AŞKIN OLAYIM' ŞARKISINI DİNLEYECEĞİZ Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mauro Icardi: "Geçen sezon eğlendiğimiz gibi bu sezon da çok eğleniriz umarım. Türkiye'nin en büyük kulübündeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Bu sezon da Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu göstermemiz gerekiyor. Maç maç gitmemiz gerekiyor. Geçen sezon da o şekilde şampiyon olduk. Şimdi de böyle yapmalıyız. Birçok gol atacağım. Stadyumda bol bol 'Aşkın Olayım' şarkısını dinleyeceğiz" dedi.  Daha sonra alandan ayrılan Icardi ve ailesi konaklayacakları otele doğru hareket etti.  GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:  - Icardi'nin havalimanındaki görüntüleri  - Icardi'nin açıklamaları - Detaylar
Mauro Icardi, Galatasaray ile sözleşme imzalamak için İstanbul'da

Serhan TÜRK / İSTANBUL, (DHA)- Arjantinli golcü Mauro Icardi, Galatasaray ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. 
Sarı-kırmızılı ekip, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'nin bonservisini almak için Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile anlaşmaya vardı. Ailesiyle birlikte Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen Arjantinli golcüyü yöneticiler ve çok sayıda taraftar karşıladı.
ICARDI: BOL BOL 'AŞKIN OLAYIM' ŞARKISINI DİNLEYECEĞİZ
Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mauro Icardi: "Geçen sezon eğlendiğimiz gibi bu sezon da çok eğleniriz umarım. Türkiye'nin en büyük kulübündeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Bu sezon da Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu göstermemiz gerekiyor. Maç maç gitmemiz gerekiyor. Geçen sezon da o şekilde şampiyon olduk. Şimdi de böyle yapmalıyız. Birçok gol atacağım. Stadyumda bol bol 'Aşkın Olayım' şarkısını dinleyeceğiz" dedi. 
Daha sonra alandan ayrılan Icardi ve ailesi konaklayacakları otele doğru hareket etti. 
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: 
- Icardi'nin havalimanındaki görüntüleri 
- Icardi'nin açıklamaları
- Detaylar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.