Kaçan topu almak için girdiği gölette boğuldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.07.2023 - 13:46, Güncelleme: 30.07.2023 - 13:46
 

Kaçan topu almak için girdiği gölette boğuldu

Kaçan topu almak için girdiği gölette boğuldu
Sarp DEMİRHAN/ESKİŞEHİR,(DHA)-ESKİŞEHİR'de kaçan topu almak için girdiği gölette kaybolan Turgay Başar'ın (16) cansız bedenine ulaşıldı. Olay, dün akşam saatlerinde Seyitgazi ilçesi Yapıldak Mahallesi'nde meydana geldi. Turgay Başar, arkadaşları ile Yapıldak Göleti kıyısına inek otlatmak için geldi. Burada arkadaşları ile top oynayan Başar, gölete düşen topu almak için suya girdi. Başar'ın gölette kaybolduğunu gören arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine jandarma, arama-kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 5 saatlik arama çalışmasının ardından Başar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Cenaze, otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kaçan topu almak için girdiği gölette boğuldu

Sarp DEMİRHAN/ESKİŞEHİR,(DHA)-ESKİŞEHİR'de kaçan topu almak için girdiği gölette kaybolan Turgay Başar'ın (16) cansız bedenine ulaşıldı.
Olay, dün akşam saatlerinde Seyitgazi ilçesi Yapıldak Mahallesi'nde meydana geldi. Turgay Başar, arkadaşları ile Yapıldak Göleti kıyısına inek otlatmak için geldi. Burada arkadaşları ile top oynayan Başar, gölete düşen topu almak için suya girdi. Başar'ın gölette kaybolduğunu gören arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine jandarma, arama-kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 5 saatlik arama çalışmasının ardından Başar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Cenaze, otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.