Yağlı güreşçilerden Manisa'ya iki madalya

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.08.2023 - 12:34, Güncelleme: 01.08.2023 - 12:34
 

Yağlı güreşçilerden Manisa'ya iki madalya

Yağlı güreşçilerden Manisa'ya iki madalya
MANİSA, (DHA)-MANİSA Yunusemre Belediyesi'nin yağlı güreşçileri, iki ayrı organizasyondan bir gümüş ve bir bronz madalya ile döndü.  Yunusemre Belediyesi Yağlı Güreş Takımı Antrenörü Ali Gökçen, gurur dolu bir haftayı geride bıraktıklarını ifade etti. Yunusemre Belediyesi Yağlı Güreş Takımı iki ayrı ilde organize edilen güreşlerde bir gümüş ve bir de bronz madalya kazandı. Mavi Beyazlı takımın güreş ekibinden Bilal Efe Karacaoğlu, Isparta'da düzenlenen Uluborlu Yağlı Güreşleri'nde deste küçük boyda 2'nci olurken, Melih Özdemir de Muğla'da yapılan Kavaklıdere 29. Menteşe Beşpınar Yağlı Güreşleri'nde deste büyük boyda 3'üncü oldu. Gurur dolu bir haftayı geride bıraktıklarını ifade eden Yunusemre Belediyesi Yağlı Güreş Takımı Antrenörü Ali Gökçen, 19-20 Ağustos'ta bu yıl 8'incisi düzenlenecek Yunusemre Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne madalya için hazırlandıklarını belirtirken, takıma desteklerinden ötürü Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür etti.(DHA) FOTOĞRAFLI  
Yağlı güreşçilerden Manisa'ya iki madalya

MANİSA, (DHA)-MANİSA Yunusemre Belediyesi'nin yağlı güreşçileri, iki ayrı organizasyondan bir gümüş ve bir bronz madalya ile döndü.  Yunusemre Belediyesi Yağlı Güreş Takımı Antrenörü Ali Gökçen, gurur dolu bir haftayı geride bıraktıklarını ifade etti.

Yunusemre Belediyesi Yağlı Güreş Takımı iki ayrı ilde organize edilen güreşlerde bir gümüş ve bir de bronz madalya kazandı. Mavi Beyazlı takımın güreş ekibinden Bilal Efe Karacaoğlu, Isparta'da düzenlenen Uluborlu Yağlı Güreşleri'nde deste küçük boyda 2'nci olurken, Melih Özdemir de Muğla'da yapılan Kavaklıdere 29. Menteşe Beşpınar Yağlı Güreşleri'nde deste büyük boyda 3'üncü oldu. Gurur dolu bir haftayı geride bıraktıklarını ifade eden Yunusemre Belediyesi Yağlı Güreş Takımı Antrenörü Ali Gökçen, 19-20 Ağustos'ta bu yıl 8'incisi düzenlenecek Yunusemre Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne madalya için hazırlandıklarını belirtirken, takıma desteklerinden ötürü Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür etti.(DHA)


FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.