Zihinsel engellinin tabancayla vurduğu kadın, ağır yaralandı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.08.2023 - 17:29, Güncelleme: 01.08.2023 - 17:29
 

Zihinsel engellinin tabancayla vurduğu kadın, ağır yaralandı

Zihinsel engellinin tabancayla vurduğu kadın, ağır yaralandı
Tolga TAHÇI/ İZMİR, (DHA)- İZMİR'de, zihinsel engelli olduğu belirtilen Z.Ö. tarafından tabancayla vurulan E.T. adlı kadın, ağır yaralandı. Olay, saat 13.00 sıralarında Konak ilçesinde meydana geldi. E.T. isimli kadın, zihinsel engelli olduğu öne sürülen Z.Ö. tarafından henüz belirlenemeyen nedenle tabancayla vuruldu. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T. ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaçan Z.Ö., polis ekipleri tarafından, kısa sürede, suç aleti silahla yakalandı. İzmir Valiliği'nden olaya ilişkin yapılan açıklamada, "İlimiz Konak ilçesinde, 01.08.2023 günü saat 12.45 sıralarında zihinsel engelli Z.Ö. isimli şahsın silahlı saldırısı sonucu E.T. isimli vatandaşımız yaralanmış olup, yaralı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştır. Olayın faili ise suç aleti ile birlikte gözaltına alınmış ve konuyla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Zihinsel engellinin tabancayla vurduğu kadın, ağır yaralandı

Tolga TAHÇI/ İZMİR, (DHA)- İZMİR'de, zihinsel engelli olduğu belirtilen Z.Ö. tarafından tabancayla vurulan E.T. adlı kadın, ağır yaralandı.
Olay, saat 13.00 sıralarında Konak ilçesinde meydana geldi. E.T. isimli kadın, zihinsel engelli olduğu öne sürülen Z.Ö. tarafından henüz belirlenemeyen nedenle tabancayla vuruldu. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T. ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaçan Z.Ö., polis ekipleri tarafından, kısa sürede, suç aleti silahla yakalandı.
İzmir Valiliği'nden olaya ilişkin yapılan açıklamada, "İlimiz Konak ilçesinde, 01.08.2023 günü saat 12.45 sıralarında zihinsel engelli Z.Ö. isimli şahsın silahlı saldırısı sonucu E.T. isimli vatandaşımız yaralanmış olup, yaralı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştır. Olayın faili ise suç aleti ile birlikte gözaltına alınmış ve konuyla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.