OKULUN BANİSİ MEHMET CADIL, YKS’DE DERECE ALAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRDİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 02.08.2023 - 11:17, Güncelleme: 02.08.2023 - 11:17
 

OKULUN BANİSİ MEHMET CADIL, YKS’DE DERECE ALAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRDİ

Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencileri YKS’de elde ettikleri derecelerle Burdur’un ve Bucak’ın gururu oldu.
Yalnızca Sayısal alanda değil Eşit Ağırlık, Sözel ve Dil alanlarında da Türkiye’nin en iddialı okullarından biri olan Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi, yakın bölgedeki Fen Lisesi ve Özel Liseleri geride bırakarak sınavsız öğrenci aldığı dönemin mezunları arasından da YKS’de ilçe ve il genelinde derece alan öğrenciler çıkarmayı başardı. Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencilerinden Emine Ceren Koç, 2023 yılı üniversite sınavında AYT Sayısal alanda İlçe 1.si -Burdur 3.’sü ve Türkiye 959.’su oldu. İsmail Enes Altınkaynak, AYT Sözel alanda İlçe 1.’si Burdur 1.’si ve Türkiye 614.’sü oldu. Mücahit Can, AYT Sayısal alanda İlçe 2.’si Burdur 4.’sü ve Türkiye 1685.’si oldu. Emine Selmanur Yalçın ise eşit ağırlık alanında İlçe 2.’si oldu. Okulun Banisi Portsan Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Mehmet Cadıl, derece alan öğrencilere hem plaket verdi hem ödüllendirdi. Öğrencilere plaketleri Okul Müdürü Hüseyin Kahraman ve Okulun Banisi İş İnsanı Mehmet Cadıl tarafından  düzenlenen programda verildi. Okulun ve öğrencilerin başarısı hakkında yapan Okulun  Banisi İş İnsanı Mehmet CAdıl, bu başarıda öğrencilerin, velilerin, öğretmenlerin, idarecilerin ve okulun temizlik personelinin dahi katkısı bulunduğunu, başarının tesadüf değil özverili ve sıkı çalışmanın sonucu olduğunu belirterek Okulun ülke genelinde adından söz ettiren başarılı ve disiplinli bir okul olmasında emeği geçen herkese teşekkür etti, derece  alan öğrencileri kutladı, mezun olan tüm öğrencilere başarılar diledi. AYT Sözel alanda İlçe 1.’si Burdur 1.’si ve Türkiye 614.’sü olan İsmail Enes Altınkaynak, lise hayatında nasıl bir çalışma programı yürüttüğünü ve meslek tercihi hakkında konuştu. 2023 yılı üniversite sınavında AYT Sayısal alanda İlçe 1.si -Burdur 3.’sü ve Türkiye 959.’su olan Emine Ceren Koç, lise hayatındaki çalışma programı ve tercih etmek istediği bölüm hakkında konuştu. AYT Sayısal alanda İlçe 2.’si Burdur 4.’sü ve Türkiye 1685.’si olan Mücahit Can, verimli ve etkin bir çalışma sürdürdüğünü belirterek tercih etmek istediği bölüm ve şehir hakkında konuştu. Sınava girecek öğrencilere tavsiyede bulundu. Okul Müdürü Hüseyin Kahraman ise okulun akademik başarısında pay sahibi olan öğrenci, veli, öğretmen, idareci, temizlik personeli dahil okulun tüm kadrosuna teşekkür etti. “CADILLI OLMAK AYRICALIKTIR” dedi.  
Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencileri YKS’de elde ettikleri derecelerle Burdur’un ve Bucak’ın gururu oldu.

Yalnızca Sayısal alanda değil Eşit Ağırlık, Sözel ve Dil alanlarında da Türkiye’nin en iddialı okullarından biri olan Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi, yakın bölgedeki Fen Lisesi ve Özel Liseleri geride bırakarak sınavsız öğrenci aldığı dönemin mezunları arasından da YKS’de ilçe ve il genelinde derece alan öğrenciler çıkarmayı başardı. Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencilerinden Emine Ceren Koç, 2023 yılı üniversite sınavında AYT Sayısal alanda İlçe 1.si -Burdur 3.’sü ve Türkiye 959.’su oldu. İsmail Enes Altınkaynak, AYT Sözel alanda İlçe 1.’si Burdur 1.’si ve Türkiye 614.’sü oldu. Mücahit Can, AYT Sayısal alanda İlçe 2.’si Burdur 4.’sü ve Türkiye 1685.’si oldu. Emine Selmanur Yalçın ise eşit ağırlık alanında İlçe 2.’si oldu. Okulun Banisi Portsan Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Mehmet Cadıl, derece alan öğrencilere hem plaket verdi hem ödüllendirdi. Öğrencilere plaketleri Okul Müdürü Hüseyin Kahraman ve Okulun Banisi İş İnsanı Mehmet Cadıl tarafından  düzenlenen programda verildi.

Okulun ve öğrencilerin başarısı hakkında yapan Okulun  Banisi İş İnsanı Mehmet CAdıl, bu başarıda öğrencilerin, velilerin, öğretmenlerin, idarecilerin ve okulun temizlik personelinin dahi katkısı bulunduğunu, başarının tesadüf değil özverili ve sıkı çalışmanın sonucu olduğunu belirterek Okulun ülke genelinde adından söz ettiren başarılı ve disiplinli bir okul olmasında emeği geçen herkese teşekkür etti, derece  alan öğrencileri kutladı, mezun olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

AYT Sözel alanda İlçe 1.’si Burdur 1.’si ve Türkiye 614.’sü olan İsmail Enes Altınkaynak, lise hayatında nasıl bir çalışma programı yürüttüğünü ve meslek tercihi hakkında konuştu.

2023 yılı üniversite sınavında AYT Sayısal alanda İlçe 1.si -Burdur 3.’sü ve Türkiye 959.’su olan Emine Ceren Koç, lise hayatındaki çalışma programı ve tercih etmek istediği bölüm hakkında konuştu.

AYT Sayısal alanda İlçe 2.’si Burdur 4.’sü ve Türkiye 1685.’si olan Mücahit Can, verimli ve etkin bir çalışma sürdürdüğünü belirterek tercih etmek istediği bölüm ve şehir hakkında konuştu. Sınava girecek öğrencilere tavsiyede bulundu.

Okul Müdürü Hüseyin Kahraman ise okulun akademik başarısında pay sahibi olan öğrenci, veli, öğretmen, idareci, temizlik personeli dahil okulun tüm kadrosuna teşekkür etti. “CADILLI OLMAK AYRICALIKTIR” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.