Burdur’daki Parklar baştan aşağı yenileniyor

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 10.08.2023 - 15:56, Güncelleme: 10.08.2023 - 15:56
 

Burdur’daki Parklar baştan aşağı yenileniyor

Burdur Belediyesi şehir merkezindeki yeşil alanları düzenli olarak artırma ve daha temiz, estetik, kullanışlı hale getirmeye çalışıyor. Bir yandan yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkları yeniliyor.
Yaz mevsiminin en sıcak zamanlarının yaşandığı bugünlerde nefes almak isteyen Burdurlular, merkezdeki parklarda yeşilinde ve gölgesinde buluşuyor. Dinlenmek ve serinlemek isteyen her yaştan vatandaşlar için Burdur Belediyesi hem yeni park alanları kazandırıyor hem de mevcut parkları yeniliyor.   Çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tarafından şehir merkezimizde bulunan parklarımızın oyun gruplarını, peyzaj ve çevre düzenlemelerini tamamlıyoruz. Çocuklarımızın oyun alanlarını ve hemşerilerimizin vakit geçirebileceği alanları güzelleştirmeye devam ediyoruz. 4016 metrekare alana sahip 75. Yıl parkımızı, 933 metrekare Özlemevleri parkımızı, Nurhan Çiftçibaşı parkındaki basketbol ve süs havuzunu yeniledik. Bağlar Mahallemizde 14003 sokakta ve Balcı sokakta ağaçlandırma alanı ve sert zemin ile oturma alanlarını yenileyerek tadilatını tamamladık. Parklarımızı daha güzel hale getirmek adına belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bu konuda çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdüreceğiz” dedi.
Burdur Belediyesi şehir merkezindeki yeşil alanları düzenli olarak artırma ve daha temiz, estetik, kullanışlı hale getirmeye çalışıyor. Bir yandan yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkları yeniliyor.

Yaz mevsiminin en sıcak zamanlarının yaşandığı bugünlerde nefes almak isteyen Burdurlular, merkezdeki parklarda yeşilinde ve gölgesinde buluşuyor. Dinlenmek ve serinlemek isteyen her yaştan vatandaşlar için Burdur Belediyesi hem yeni park alanları kazandırıyor hem de mevcut parkları yeniliyor.

 

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tarafından şehir merkezimizde bulunan parklarımızın oyun gruplarını, peyzaj ve çevre düzenlemelerini tamamlıyoruz. Çocuklarımızın oyun alanlarını ve hemşerilerimizin vakit geçirebileceği alanları güzelleştirmeye devam ediyoruz. 4016 metrekare alana sahip 75. Yıl parkımızı, 933 metrekare Özlemevleri parkımızı, Nurhan Çiftçibaşı parkındaki basketbol ve süs havuzunu yeniledik. Bağlar Mahallemizde 14003 sokakta ve Balcı sokakta ağaçlandırma alanı ve sert zemin ile oturma alanlarını yenileyerek tadilatını tamamladık. Parklarımızı daha güzel hale getirmek adına belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bu konuda çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdüreceğiz” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.