İki traktör ve balyalar yangında zarar gördü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.08.2023 - 10:40, Güncelleme: 15.08.2023 - 10:40
 

İki traktör ve balyalar yangında zarar gördü

İki traktör ve balyalar yangında zarar gördü
  Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde tarlada çıkan yangında iki traktör ile çok sayıda balya hasar gördü. Olay dün akşam saatlerinde Ballık köyünde meydana geldi. Ali Osman D.'nin traktörüne bağlı makineyle balya yaptığı tarlada yangın çıktı. Kısa sürede balyaların tutuşması ve rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını gören komşu tarlada çalışan Mehmet S. traktörü ile yardım etmek istedi. İki komşunun yangını söndürmeye çalıştığı traktörleri zarar gördü.  Yangının söndürülememesi üzerine itfaiyeden yardım istendi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak, söndürdü. İki traktörün kullanılamaz hale geldiği yangında çok sayıda saman balyası da telef oldu. (DHA) FOTOĞRAFLI  
İki traktör ve balyalar yangında zarar gördü

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde tarlada çıkan yangında iki traktör ile çok sayıda balya hasar gördü.
Olay dün akşam saatlerinde Ballık köyünde meydana geldi. Ali Osman D.'nin traktörüne bağlı makineyle balya yaptığı tarlada yangın çıktı. Kısa sürede balyaların tutuşması ve rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını gören komşu tarlada çalışan Mehmet S. traktörü ile yardım etmek istedi. İki komşunun yangını söndürmeye çalıştığı traktörleri zarar gördü. 
Yangının söndürülememesi üzerine itfaiyeden yardım istendi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak, söndürdü. İki traktörün kullanılamaz hale geldiği yangında çok sayıda saman balyası da telef oldu. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.