FIRINLARA YÖNELİK HİJYEN EĞİTİMİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 23.08.2023 - 10:13, Güncelleme: 23.08.2023 - 10:13
 

FIRINLARA YÖNELİK HİJYEN EĞİTİMİ

Bucak'ta ekmek ve ekmek çeşitlerinde faaliyet gösteren çalışanlara Hijyen eğitim kursu Bucak Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacak.
Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile T.C. Tarım Ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde ekmek üretim, dağıtım ve satış işlerinde çalışan personele yönelik "Hijyen Eğitimi" kursu İl Müdürlüğümüzce 05.09.2023 tarihinde saat 10.00'da Bucak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılması planlanmıştır. Bu kapsamda; ilçemiz dahilinde bulunan "Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Üretimi" faaliyet konulu işletmelerde aktif olarak çalışan ve bugüne kadar eğitim almamış veya eğitimin geçerliliği sona ermiş tüm Fırın İşletmesi personellerin eğitime eksiksiz katılması gerektiği saygıyla duyurulur.
Bucak'ta ekmek ve ekmek çeşitlerinde faaliyet gösteren çalışanlara Hijyen eğitim kursu Bucak Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacak.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile T.C. Tarım Ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde ekmek üretim, dağıtım ve satış işlerinde çalışan personele yönelik "Hijyen Eğitimi" kursu İl Müdürlüğümüzce 05.09.2023 tarihinde saat 10.00'da Bucak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılması planlanmıştır.
Bu kapsamda; ilçemiz dahilinde bulunan "Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Üretimi" faaliyet konulu işletmelerde aktif olarak çalışan ve bugüne kadar eğitim almamış veya eğitimin geçerliliği sona ermiş tüm Fırın İşletmesi personellerin eğitime eksiksiz katılması gerektiği saygıyla duyurulur.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.