Suriyeli grup arasındaki borç- alacak kavgası hastanede de sürdü; 2 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.08.2023 - 08:09, Güncelleme: 25.08.2023 - 08:09
 

Suriyeli grup arasındaki borç- alacak kavgası hastanede de sürdü; 2 yaralı

Suriyeli grup arasındaki borç- alacak kavgası hastanede de sürdü; 2 yaralı
Erkan ALTUNTAŞ/ AKSARAY, (DHA)- AKSARAY'da, Suriyeli 2 kişi arasında borç- alacak nedeniyle çıkan keser, taş ve sopalı kavgada 2 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılara tarafların yakınları tekme ve tokatla saldırırken, polis ve güvenlik görevlileri olaya müdahale etti. Olay, saat 21.00 sıralarında Somuncu Baba Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı mahallede yaşayan Suriye uyruklu Ahmed Elcerruh (35) ile Musa Carruh (42) arasında borç- alacak nedeniyle kavga çıktı. Kavgada Ahmed Elcerruh kafasına vurulan keser ile yaralandı. Kavgaya dahil olan Ahmed Elcerruh'un yakınları da taş ve sopalarla Musa Carruh'u darbetti. Yaralı 2 kişi ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada acil servise alınan yaralılara tarafların yakınları tekme ve tokatla saldırdı. Hastane güvenliği ile polis olayı sonlandırırken, hastaneye gelen takviye polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Suriyeli grup arasındaki borç- alacak kavgası hastanede de sürdü; 2 yaralı

Erkan ALTUNTAŞ/ AKSARAY, (DHA)- AKSARAY'da, Suriyeli 2 kişi arasında borç- alacak nedeniyle çıkan keser, taş ve sopalı kavgada 2 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılara tarafların yakınları tekme ve tokatla saldırırken, polis ve güvenlik görevlileri olaya müdahale etti.
Olay, saat 21.00 sıralarında Somuncu Baba Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı mahallede yaşayan Suriye uyruklu Ahmed Elcerruh (35) ile Musa Carruh (42) arasında borç- alacak nedeniyle kavga çıktı. Kavgada Ahmed Elcerruh kafasına vurulan keser ile yaralandı. Kavgaya dahil olan Ahmed Elcerruh'un yakınları da taş ve sopalarla Musa Carruh'u darbetti. Yaralı 2 kişi ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada acil servise alınan yaralılara tarafların yakınları tekme ve tokatla saldırdı. Hastane güvenliği ile polis olayı sonlandırırken, hastaneye gelen takviye polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.