VALİ ÖKSÜZ, YAZIR KÖYÜ'NDE YAPIMI TAMAMLANAN ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİSİN AÇILIŞINA KATILDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.09.2023 - 09:33, Güncelleme: 04.09.2023 - 09:33
 

VALİ ÖKSÜZ, YAZIR KÖYÜ'NDE YAPIMI TAMAMLANAN ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİSİN AÇILIŞINA KATILDI

Burdur Valisi Türker Öksüz, Çavdır İlçesine bağlı Yazır Köyü'nde hayırsever iş insanı Şükrü Ceylan tarafından yaptırılan Yazır Köyü Muhtarlığı Sosyal Tesislerinin açılış törenine katıldı.
Göreve başladığı günden itibaren yaptığı esnaf ve aile ziyaretlerinin yanı sıra, katıldığı programlarda sahada halkla iç içe olmaya özen gösteren Vali Öksüz, bugün de Yazır Köyü'nde katıldığı açılışta, Köy halkıyla bir araya geldi.   Açılışta yaptığı konuşmada; düzenlenecek bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacak çok amaçlı tesisin Yazır Köyümüze, kullanacak halkımıza hayırlı olmasını dileyen Sn. Valimiz,  yapımına vesile olan başta hayırsever Ceylan ailesi olmak üzere, Köy Muhtarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür etti.   Düzenlenen açılış programı, Yazır Köyü Muhtarı Ahmet Yavuz ve tesisin yapımını üstlenen Hayırsever Şükrü Ceylan'ın konuşmasıyla başladı.   Prototokol konuşmalarıyla devan eden açılışta, Çavdır Kaymakamı Mustafa Gövercin, Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, Antalya Milletvekili Kemal Çelik ve Vali Türker Öksüz konuşma yaptılar.   Açılış töreni kurdele kesimi ve ikramın ardından, plaket takdimi ile sona erdi
Burdur Valisi Türker Öksüz, Çavdır İlçesine bağlı Yazır Köyü'nde hayırsever iş insanı Şükrü Ceylan tarafından yaptırılan Yazır Köyü Muhtarlığı Sosyal Tesislerinin açılış törenine katıldı.

Göreve başladığı günden itibaren yaptığı esnaf ve aile ziyaretlerinin yanı sıra, katıldığı programlarda sahada halkla iç içe olmaya özen gösteren Vali Öksüz, bugün de Yazır Köyü'nde katıldığı açılışta, Köy halkıyla bir araya geldi.

 

Açılışta yaptığı konuşmada; düzenlenecek bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacak çok amaçlı tesisin Yazır Köyümüze, kullanacak halkımıza hayırlı olmasını dileyen Sn. Valimiz,  yapımına vesile olan başta hayırsever Ceylan ailesi olmak üzere, Köy Muhtarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Düzenlenen açılış programı, Yazır Köyü Muhtarı Ahmet Yavuz ve tesisin yapımını üstlenen Hayırsever Şükrü Ceylan'ın konuşmasıyla başladı.

 

Prototokol konuşmalarıyla devan eden açılışta, Çavdır Kaymakamı Mustafa Gövercin, Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, Antalya Milletvekili Kemal Çelik ve Vali Türker Öksüz konuşma yaptılar.

 

Açılış töreni kurdele kesimi ve ikramın ardından, plaket takdimi ile sona erdi

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.