THY'den şampiyonlara tatil hediyesi 

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.09.2023 - 19:40, Güncelleme: 04.09.2023 - 19:40
 

THY'den şampiyonlara tatil hediyesi 

THY'den şampiyonlara tatil hediyesi 
İbrahim YILDIZ/İSTANBUL,(DHA)- Türk Hava Yolları (THY), Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynanan Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek şampiyon olan Filenin Sultanları'na bir haftalık tatil hediye etti.  Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Filenin Sultanları'na Türk Hava Yolları’ndan davet. Bayrağımızı gururla taşıyan Avrupa şampiyonu Filenin Sultanları'na 1 haftalık tatil hediye ediyoruz. Oyuncu, antrenör ve yanlarında seyahat edecek bir kişiye istedikleri 344 destinasyondan herhangi birinde tatil imkanı sunuyor; bu büyük ve milli sevince ortak oluyoruz" ifadelerini kullandı.  GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:  - Filenin Sultanları'nı taşıyan uçaktan görüntüler 
THY'den şampiyonlara tatil hediyesi 

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL,(DHA)- Türk Hava Yolları (THY), Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynanan Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek şampiyon olan Filenin Sultanları'na bir haftalık tatil hediye etti. 
Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Filenin Sultanları'na Türk Hava Yolları’ndan davet. Bayrağımızı gururla taşıyan Avrupa şampiyonu Filenin Sultanları'na 1 haftalık tatil hediye ediyoruz. Oyuncu, antrenör ve yanlarında seyahat edecek bir kişiye istedikleri 344 destinasyondan herhangi birinde tatil imkanı sunuyor; bu büyük ve milli sevince ortak oluyoruz" ifadelerini kullandı. 
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: 
- Filenin Sultanları'nı taşıyan uçaktan görüntüler 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.