BAŞKAN ÜNAL GENÇLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU: DRİFT VE MODEL UÇAK PİSTİNİN YAPIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 21.09.2023 - 15:06, Güncelleme: 21.09.2023 - 15:06
 

BAŞKAN ÜNAL GENÇLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU: DRİFT VE MODEL UÇAK PİSTİNİN YAPIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Başkan Ünal Gençlere Verdiği Sözü Tuttu: Drift Ve Model Uçak Pistinin Yapım Çalışmalarına Başlandı
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Hayalleri yakmayın, lastikleri yakalım” diyen Bucaklı gençlere verdiği sözü yerine getiriyor. Bucak Belediyesi trafiğin ve yerleşimin olmadığı alanda Burdur’un ilk ve tek Drift Pistinin yapım çalışmalarına başladı. Başkan Emrulah Ünal yaptığı açıklamada, “Gençlerimize verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz. Gençlerimiz için içerisinde dirft ve model uçak pistinin de olduğu otomobil ve motorlu sporlar için alternatif spor merkezi yapıyoruz. Bu alanı aynı zamanda bir motor sporları alanı haline de getireceğiz. Drift pistimiz, günümüzde çok popülerleşen drift sporunun yapılacağı ulusal şampiyona, mahalli yarış ve drift festivallerine ev sahipliği yapabilecek standartlara sahip olacak. Araç tanıtım lansmanları, otomobil kulüplerinin buluşmaları, yedek parça aksesuar fuarları, otomobil festivalleri, ileri sürüş teknik eğitimleri, motosiklet sürüş eğitimleri, üniversitelerin elektrikli proje araç test ve yarışları ile bunun gibi otomobil odaklı alternatif birçok etkinliğe ev sahipliği yapabilecek şekilde bir alan inşa ediyoruz. Bu alanımızı belirli bir program çerçevesinde etap etap hayata geçireceğiz. İlk olarak drift ve model uçak pistimizin yapımına başladık. Bu pistimiz Burdur’umuzda yine bir ilk olacak. Bu pistimizi haftanın belirli gün ve saatlerinde gençlerimizin, drift ve model uçak severlerimizin kullanımına açacağız. Gençlerimiz için hayırlı olsun.” dedi.   Model Uçak Pisti   Başkan Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, drift pistimizin yanına yine gençlerimizden gelen talep üzerine uçak tutkunlarımızın amatör sportif havacılık faaliyetlerini şekilde gerçekleştirebilmeleri amacıyla model uçak pistide yapıyoruz.”dedi.
Başkan Ünal Gençlere Verdiği Sözü Tuttu: Drift Ve Model Uçak Pistinin Yapım Çalışmalarına Başlandı

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Hayalleri yakmayın, lastikleri yakalım” diyen Bucaklı gençlere verdiği sözü yerine getiriyor. Bucak Belediyesi trafiğin ve yerleşimin olmadığı alanda Burdur’un ilk ve tek Drift Pistinin yapım çalışmalarına başladı. Başkan Emrulah Ünal yaptığı açıklamada, “Gençlerimize verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz. Gençlerimiz için içerisinde dirft ve model uçak pistinin de olduğu otomobil ve motorlu sporlar için alternatif spor merkezi yapıyoruz. Bu alanı aynı zamanda bir motor sporları alanı haline de getireceğiz. Drift pistimiz, günümüzde çok popülerleşen drift sporunun yapılacağı ulusal şampiyona, mahalli yarış ve drift festivallerine ev sahipliği yapabilecek standartlara sahip olacak. Araç tanıtım lansmanları, otomobil kulüplerinin buluşmaları, yedek parça aksesuar fuarları, otomobil festivalleri, ileri sürüş teknik eğitimleri, motosiklet sürüş eğitimleri, üniversitelerin elektrikli proje araç test ve yarışları ile bunun gibi otomobil odaklı alternatif birçok etkinliğe ev sahipliği yapabilecek şekilde bir alan inşa ediyoruz. Bu alanımızı belirli bir program çerçevesinde etap etap hayata geçireceğiz. İlk olarak drift ve model uçak pistimizin yapımına başladık. Bu pistimiz Burdur’umuzda yine bir ilk olacak. Bu pistimizi haftanın belirli gün ve saatlerinde gençlerimizin, drift ve model uçak severlerimizin kullanımına açacağız. Gençlerimiz için hayırlı olsun.” dedi.

 

Model Uçak Pisti

 

Başkan Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, drift pistimizin yanına yine gençlerimizden gelen talep üzerine uçak tutkunlarımızın amatör sportif havacılık faaliyetlerini şekilde gerçekleştirebilmeleri amacıyla model uçak pistide yapıyoruz.”dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.