Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, 3'üncü dönem için aday

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.09.2023 - 08:33, Güncelleme: 25.09.2023 - 08:33
 

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, 3'üncü dönem için aday

BURDUR Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Ercengiz düzenlenen etkinlikte esnafla bir araya geldi. Çalışmalardan bahseden Ercengiz, "2 dönemde yapmayı hedeflediğimiz ancak kaynak yetersizlikleri veya benzeri nedenlerle başaramadığımız her ne varsa fazlasını yaparak Burdur'a hizmet etmek istiyorum" dedi. Ercengiz, şunları söyledi: "2 dönem boyunca en zor dönemi, en acemi hallerimizle atlatmaya çalıştık. Bundan sonra eğer Burdur halkı teveccüh gösterir, partimiz bizi aday gösterirse Burdur halkına bir dönem daha hizmet ederek belediye başkanlığı maceramızı 3 dönemde sonlandırmayı hedefliyoruz. Ben bir dönem daha kısmet olursa sizlere, Burdur halkına hizmet etmeyi arzularım. Sağlığımız el verirse, şartlar bizi yeniden aday yaparsa, sizler de bizi seçerseniz, ben bir dönem daha borcu bitmiş, makine parkı tamamlanmış, ekibi profesyonelleştirilmiş ve ne yapacağını bilen belediyecilik anlayışıyla hizmet vermek istiyorum." (DHA)
BURDUR Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Ercengiz düzenlenen etkinlikte esnafla bir araya geldi. Çalışmalardan bahseden Ercengiz, "2 dönemde yapmayı hedeflediğimiz ancak kaynak yetersizlikleri veya benzeri nedenlerle başaramadığımız her ne varsa fazlasını yaparak Burdur'a hizmet etmek istiyorum" dedi.

Ercengiz, şunları söyledi:

"2 dönem boyunca en zor dönemi, en acemi hallerimizle atlatmaya çalıştık. Bundan sonra eğer Burdur halkı teveccüh gösterir, partimiz bizi aday gösterirse Burdur halkına bir dönem daha hizmet ederek belediye başkanlığı maceramızı 3 dönemde sonlandırmayı hedefliyoruz. Ben bir dönem daha kısmet olursa sizlere, Burdur halkına hizmet etmeyi arzularım. Sağlığımız el verirse, şartlar bizi yeniden aday yaparsa, sizler de bizi seçerseniz, ben bir dönem daha borcu bitmiş, makine parkı tamamlanmış, ekibi profesyonelleştirilmiş ve ne yapacağını bilen belediyecilik anlayışıyla hizmet vermek istiyorum." (DHA)

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.