Burdur Birinci Amatör Küme'de perde açılıyor

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.09.2023 - 08:36, Güncelleme: 25.09.2023 - 08:36
 

Burdur Birinci Amatör Küme'de perde açılıyor

BURDUR Birinci Amatör Küme'de yeni sezon 28- 29 Ekim 2023 tarihlerinde oynanacak müsabakalarla başlayacak.
Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu toplantı salonunda kulüp temsilcilerinin katılımı ile fikstür çekimi ve tertip komitesine üye seçimleri yapıldı. Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şimşek, "10 takımın mücadele edeceği Burdur Birinci Amatör Küme'de lig, çift devreli olarak tamamlandıktan sonra, ligi ilk 4 sırada tamamlayan takımlar arasında çift devreli deplasmanlı play-off müsabakaları oynanacak. Play- off müsabakalarına ligi birinci bitiren takım 3, ikinci bitiren takım 2, üçüncü bitiren takım 1 puan ve dördüncü sırada tamamlayan takım puansız başlayacak. Ligin son iki sırasındaki takım ise bir alt kümeye düşecek. Takımlarımıza yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi. Burdur Birinci Amatör Küme'de; Gölhisarspor, Zafer Gençlikspor, Burdur Belediyespor, Bucak Belediye Oğuzhanspor, Tefenni Belediyespor, Hacılar Gençlikspor, Burdur Göl Spor, Kılavuzlar Gençlik Spor, Burdur Esnafspor ve Burdurspor takımları mücadele edecek. Ligde ilk haftasında Gölhisarspor- Tefenni Belediyespor, Burdur Belediyespor-Zafer Gençlikspor, Burdurspor-Bucak Belediye Oğuzhanspor, Hacılar Gençlikspor-Burdur Gölspor, Burdur Esnafspor-Kılavuzlar Gençlikspor karşılaşmaları oynanacak. (DHA)
BURDUR Birinci Amatör Küme'de yeni sezon 28- 29 Ekim 2023 tarihlerinde oynanacak müsabakalarla başlayacak.

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu toplantı salonunda kulüp temsilcilerinin katılımı ile fikstür çekimi ve tertip komitesine üye seçimleri yapıldı. Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şimşek, "10 takımın mücadele edeceği Burdur Birinci Amatör Küme'de lig, çift devreli olarak tamamlandıktan sonra, ligi ilk 4 sırada tamamlayan takımlar arasında çift devreli deplasmanlı play-off müsabakaları oynanacak. Play- off müsabakalarına ligi birinci bitiren takım 3, ikinci bitiren takım 2, üçüncü bitiren takım 1 puan ve dördüncü sırada tamamlayan takım puansız başlayacak. Ligin son iki sırasındaki takım ise bir alt kümeye düşecek. Takımlarımıza yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Burdur Birinci Amatör Küme'de; Gölhisarspor, Zafer Gençlikspor, Burdur Belediyespor, Bucak Belediye Oğuzhanspor, Tefenni Belediyespor, Hacılar Gençlikspor, Burdur Göl Spor, Kılavuzlar Gençlik Spor, Burdur Esnafspor ve Burdurspor takımları mücadele edecek. Ligde ilk haftasında Gölhisarspor- Tefenni Belediyespor, Burdur Belediyespor-Zafer Gençlikspor, Burdurspor-Bucak Belediye Oğuzhanspor, Hacılar Gençlikspor-Burdur Gölspor, Burdur Esnafspor-Kılavuzlar Gençlikspor karşılaşmaları oynanacak. (DHA)

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.