VALİ TÜRKER ÖKSÜZ, KARACAÖREN BARAJI BÖLGESİNDE EKO TURİZM TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.09.2023 - 08:41, Güncelleme: 25.09.2023 - 08:41
 

VALİ TÜRKER ÖKSÜZ, KARACAÖREN BARAJI BÖLGESİNDE EKO TURİZM TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, yeşil ormanlar arasında eşsiz manzarası ve doğal güzelliği ile öne çıkan Bucak Karacaören Barajı bögesinde, eko turizm alanında hizmet veren tesislerde incelemede bulundu.
Saklı Göl Evleri ve Botanik Göl Evleri'nde incelemede bulunan Vali Öksüz tesisleri gezerek sunulan hizmetler ve bölgenin eko turizm potansiyeli hakkında işletme sahiplerinden bilgi aldı.   Vali Öksüz incelemeleri sırasında yaptığı değerlendirmede, İlimizin tarihi ve kültürel değerlerinin, doğal güzelliklerinin yanında eko turizm alanında önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti.   Son yıllarda çeşitlenen turizm hareketliliğinde, alternatif turizm seçeneklerinin daha çok ön plana çıkmaya başladığını belirten Vali Öksüz, eko turizmin İlimizdeki güzel örneklerinden iki konaklama tesisini muhteşem Karacaören manzarası eşliğinde görme fırsatı bulduğunu ifade ederek, işletme sahiplerine örnek yatırımları dolayısıyla kutladı.   İlimizin bu alandaki mevcut durumu nedir, yapılması gereken çalışmalar, atılması gereken adımlar nelerdir, bunun çabası içinde olacaklarını belirten Vali Öksüz, ilgili kurumlarımız, işletmelerimiz ve tüm sektör paydaşlarımızla birlikte İlimizin eko turizm potansiyelini daha yukarılara taşımak istediklerini ifade etti.   Vali Öksüz'e incelemeleri sırasında İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy eşlik etti.  
Burdur Valisi Türker Öksüz, yeşil ormanlar arasında eşsiz manzarası ve doğal güzelliği ile öne çıkan Bucak Karacaören Barajı bögesinde, eko turizm alanında hizmet veren tesislerde incelemede bulundu.

Saklı Göl Evleri ve Botanik Göl Evleri'nde incelemede bulunan Vali Öksüz tesisleri gezerek sunulan hizmetler ve bölgenin eko turizm potansiyeli hakkında işletme sahiplerinden bilgi aldı.

 

Vali Öksüz incelemeleri sırasında yaptığı değerlendirmede, İlimizin tarihi ve kültürel değerlerinin, doğal güzelliklerinin yanında eko turizm alanında önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti.

 

Son yıllarda çeşitlenen turizm hareketliliğinde, alternatif turizm seçeneklerinin daha çok ön plana çıkmaya başladığını belirten Vali Öksüz, eko turizmin İlimizdeki güzel örneklerinden iki konaklama tesisini muhteşem Karacaören manzarası eşliğinde görme fırsatı bulduğunu ifade ederek, işletme sahiplerine örnek yatırımları dolayısıyla kutladı.

 

İlimizin bu alandaki mevcut durumu nedir, yapılması gereken çalışmalar, atılması gereken adımlar nelerdir, bunun çabası içinde olacaklarını belirten Vali Öksüz, ilgili kurumlarımız, işletmelerimiz ve tüm sektör paydaşlarımızla birlikte İlimizin eko turizm potansiyelini daha yukarılara taşımak istediklerini ifade etti.

 

Vali Öksüz'e incelemeleri sırasında İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre Gürsoy eşlik etti.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.