Vali Türker Öksüz'ün Mevlid Kandili Mesajı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 26.09.2023 - 01:13, Güncelleme: 25.09.2023 - 23:13
 

Vali Türker Öksüz'ün Mevlid Kandili Mesajı

Vali Türker Öksüz'ün Mevlid Kandili Mesajı
"Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in dünyayı teşriflerinin yıl dönümünü idrak ettiğimiz bu anlamlı gün vesilesiyle, başta Burdurlu Hemşehrilerim olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz, insanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde, yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ışığında güzel ahlakıyla, engin hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle bütün insanlığa kucak açan örnek bir şahsiyet olarak insanlığın yolunu aydınlatmıştır.   Bugün bizlere düşen, barış dini İslam’ın elçisi son Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in mesajlarını, insanlığa sunduğu değerleri, örnek aile yaşantısını zihnimize ve gönüllerimize yerleştirmek, O’nun öğrettiği insanî ve ahlâkî erdemleri söz, tutum ve davranışlarımızın mihveri kılmaktır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, bu mübarek gecede yapacağımız dua ve ibadetlerin sevgili Peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını layıkıyla anlamak için önemli bir fırsat olacağını ifade ederken, Mevlid Kandili’nin bütün insanlığa rahmet, barış, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun… Türker Öksüz Burdur Valisi
Vali Türker Öksüz'ün Mevlid Kandili Mesajı

"Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in dünyayı teşriflerinin yıl dönümünü idrak ettiğimiz bu anlamlı gün vesilesiyle, başta Burdurlu Hemşehrilerim olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz, insanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde, yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ışığında güzel ahlakıyla, engin hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle bütün insanlığa kucak açan örnek bir şahsiyet olarak insanlığın yolunu aydınlatmıştır.  

Bugün bizlere düşen, barış dini İslam’ın elçisi son Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in mesajlarını, insanlığa sunduğu değerleri, örnek aile yaşantısını zihnimize ve gönüllerimize yerleştirmek, O’nun öğrettiği insanî ve ahlâkî erdemleri söz, tutum ve davranışlarımızın mihveri kılmaktır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, bu mübarek gecede yapacağımız dua ve ibadetlerin sevgili Peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını layıkıyla anlamak için önemli bir fırsat olacağını ifade ederken, Mevlid Kandili’nin bütün insanlığa rahmet, barış, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum.

Mevlid Kandilimiz mübarek olsun…

Türker Öksüz
Burdur Valisi

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.