Oynarken ayağına dirgen saplandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 01.05.2024 - 20:15, Güncelleme: 02.05.2024 - 08:55
 

Oynarken ayağına dirgen saplandı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde dirgen ile oynayan 8 yaşındaki O.T’nin ayağına demir dirgen saplandı.
Olay saat 20:00 sıralarında Bucak ilçesinin Barbaros Mahallesinde meydana geldi. Evlerinin bahçesinde oynayan 8 yaşındaki O.T demir dirgen ile oynarken elinden düşürdüğü demir dirgenin parmakları sol ayağına saplandı. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri, polis ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ayağa saplanan demir dirgenin parmakları Bucak Belediyesi Kurtarma ekipleri tarafından sprıyal ile kesildi. Bucak Devlet Hastanesine götürülen O.T ameliyata alınarak ayağına saplanan demir dirgen parmağı çıkarıldı. Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan O.T’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde dirgen ile oynayan 8 yaşındaki O.T’nin ayağına demir dirgen saplandı.

Olay saat 20:00 sıralarında Bucak ilçesinin Barbaros Mahallesinde meydana geldi. Evlerinin bahçesinde oynayan 8 yaşındaki O.T demir dirgen ile oynarken elinden düşürdüğü demir dirgenin parmakları sol ayağına saplandı. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri, polis ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ayağa saplanan demir dirgenin parmakları Bucak Belediyesi Kurtarma ekipleri tarafından sprıyal ile kesildi. Bucak Devlet Hastanesine götürülen O.T ameliyata alınarak ayağına saplanan demir dirgen parmağı çıkarıldı.

Bucak Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan O.T’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.