Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Şehrin Çocuklarını Yaz Futbol Okulunda Buluşturuyor

Spor (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.06.2022 - 14:45, Güncelleme: 17.06.2022 - 14:45
 

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Şehrin Çocuklarını Yaz Futbol Okulunda Buluşturuyor

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, 7 - 13 yaş minik futbol severler için Yaz Futbol Okulu açıyor.
Altyapıya yönelik yatırımlarını devam ettiren Bucak Belediyesi Oğuzhanspor bu yıl ilk defa yaz futbol okulu için kayıt ücreti almıyor. 7 - 13 yaş çocukların katılabileceği futbol yaz okuluna kayıtlar başladı. Antrenmanlar 24 Haziran itibaren başlayacaktır. Müracatlar Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılabilecek. Bilgi için  Antrenör Hüseyin Tulum Tel: 05549444386-05436481515 nolu telefonlardan bilgi alınabilecek. Kayıtlarda fotoğraf ve kimlik fotokopisi de alınacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal; “Şartları tutan tüm gençlerimizi yaz futbol okulumuza bekliyoruz. Sağlıklı bir gelecek için sporu vazgeçilmez bir unsur olarak görüyoruz. Gençlerimizin her zaman yanındayız. Gözümüzün aydınlığı gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. 2009-2015 doğumlu geleceğin yıldız adaylarını futbol okulumuza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.  
Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, 7 - 13 yaş minik futbol severler için Yaz Futbol Okulu açıyor.

Altyapıya yönelik yatırımlarını devam ettiren Bucak Belediyesi Oğuzhanspor bu yıl ilk defa yaz futbol okulu için kayıt ücreti almıyor.

7 - 13 yaş çocukların katılabileceği futbol yaz okuluna kayıtlar başladı. Antrenmanlar 24 Haziran itibaren başlayacaktır.

Müracatlar Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılabilecek. Bilgi için  Antrenör Hüseyin Tulum Tel: 05549444386-05436481515 nolu telefonlardan bilgi alınabilecek. Kayıtlarda fotoğraf ve kimlik fotokopisi de alınacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal; Şartları tutan tüm gençlerimizi yaz futbol okulumuza bekliyoruz. Sağlıklı bir gelecek için sporu vazgeçilmez bir unsur olarak görüyoruz. Gençlerimizin her zaman yanındayız. Gözümüzün aydınlığı gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. 2009-2015 doğumlu geleceğin yıldız adaylarını futbol okulumuza bekliyoruzifadelerini kullandı.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.