Christina Aguilera, Türkiye'deki ilk konserini Regnum'da verecek

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.07.2023 - 11:47, Güncelleme: 05.07.2023 - 11:47
 

Christina Aguilera, Türkiye'deki ilk konserini Regnum'da verecek

Christina Aguilera, Türkiye'deki ilk konserini Regnum'da verecek
Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- 'REGNUM Live in Concert' kapsamında birbirinden ünlü dünya starlarına ev sahipliği yapan Regnum Carya, 8 Ağustos'ta Christina Aguilera'yı ağırlayacak. Müzik listelerini altüst eden Christina Aguilera, Türkiye'deki ilk konserini, Belek'te verecek. 7 Grammy Ödülü sahibi ABD'li şarkıcı Christina Aguilera, 8 Ağustos'ta Regnum Carya sahnesinde konser vermek için Türkiye'ye gelecek. Dört oktavlık ses aralığı ve yüksek notaları sürdürme yeteneği ile tanınan ABD'li pop yıldızı Christina Aguilera'nın konseri Regnum Carya'nın 2 bin 500 kişi kapasiteli sahnesi Pearl Event Area'da gerçekleştirilecek. Daha önce Jennifer Lopez, Dua Lipa, Tom Jones, Rita Ora, Jason Derulo, James Arthur ve Anne Marie gibi dünya starlarının verdikleri konserlerle akıllarda yer eden 'Regnum Live in Concert' serisinde bu sene Christina Aguilera, en ünlü şarkılarını seslendirecek. (DHA) FOTOĞRAFLI
Christina Aguilera, Türkiye'deki ilk konserini Regnum'da verecek

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- 'REGNUM Live in Concert' kapsamında birbirinden ünlü dünya starlarına ev sahipliği yapan Regnum Carya, 8 Ağustos'ta Christina Aguilera'yı ağırlayacak.

Müzik listelerini altüst eden Christina Aguilera, Türkiye'deki ilk konserini, Belek'te verecek. 7 Grammy Ödülü sahibi ABD'li şarkıcı Christina Aguilera, 8 Ağustos'ta Regnum Carya sahnesinde konser vermek için Türkiye'ye gelecek. Dört oktavlık ses aralığı ve yüksek notaları sürdürme yeteneği ile tanınan ABD'li pop yıldızı Christina Aguilera'nın konseri Regnum Carya'nın 2 bin 500 kişi kapasiteli sahnesi Pearl Event Area'da gerçekleştirilecek.

Daha önce Jennifer Lopez, Dua Lipa, Tom Jones, Rita Ora, Jason Derulo, James Arthur ve Anne Marie gibi dünya starlarının verdikleri konserlerle akıllarda yer eden 'Regnum Live in Concert' serisinde bu sene Christina Aguilera, en ünlü şarkılarını seslendirecek. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.