Minik eller çamurla buluştu

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 31.07.2022 - 22:05, Güncelleme: 31.07.2022 - 22:05
 

Minik eller çamurla buluştu

Burdur Belediyesi ‘Minik Eller Seramikle Buluşuyor’ eğitim programının açılış töreni El Sanatları Merkezi’nde yapıldı.
Burdur Belediyesi’nce düzenlenen ‘Minik Eller Seramikle Buluşuyor’ Projesi, gerçekleştirilen açılış töreni ile bu yazda faaliyet gösterecek.  Pandemi nedeniyle yapılamayan yoğun ilgiden dolayı tekrar açılan eğitim programında çocuklar hem seramik yapımını öğrenirken yeteneklerini keşfedecek, hem de öğrenirken eğlenecek.   ‘Minik Eller Seramikle Buluşuyor’ eğitim programının açılışında Konuşma yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Öncelikle kursa katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Çünkü biz bu alanı yaparken en öncelikli hedefimiz yavrularımız ve gençlerimizin gelip burada el becerisi kazanıp yaptıklarını bu alanda sergilemesi idi asıl amacımız buydu. 2 kez yaptık maalesef araya pandemi girdi bir salgın hastalık girdi. Ara vermek zorunda kaldık ama bu yıl bizlere sabırsızlıkla bu kursu beklediğinizi bildiğimiz için en kısa zamanda açalım dedik. Bugün ilk günündeyiz 1 ay süre ile sizler buraya kursa geleceksiniz. Güzel güzel seramik çalışmaları yapacaksınız ve Ağustos ayının sonunda da hep birlikte sergimizi açacağız. Sizden güzel güzel eserler bekliyoruz. O küçük ellerinizle çamurları yoğurup güzel eserlere dönüşmesini bekliyoruz. Dikkatli bir şekilde eğlenerek bu işi yapacağınıza inanıyoruz. Değerli velilerimize de teşekkür ediyoruz. Sizler özveride bulunarak çocuklarınızı buraya getirerek bu alanda onların hem eğlenip hem de bir şeyler yapabilmesine katkı sağlıyorsunuz. Umarım çocuklarımız hem eğlenir hem de bu işten keyif alırlar. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.
Burdur Belediyesi ‘Minik Eller Seramikle Buluşuyor’ eğitim programının açılış töreni El Sanatları Merkezi’nde yapıldı.

Burdur Belediyesi’nce düzenlenen ‘ Minik Eller Seramikle Buluşuyor’ Projesi, gerçekleştirilen açılış töreni ile bu yazda faaliyet gösterecek.  Pandemi nedeniyle yapılamayan yoğun ilgiden dolayı tekrar açılan eğitim programında çocuklar hem seramik yapımını öğrenirken yeteneklerini keşfedecek, hem de öğrenirken eğlenecek.

 

Minik Eller Seramikle Buluşuyor’ eğitim programının açılışında Konuşma yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Öncelikle kursa katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Çünkü biz bu alanı yaparken en öncelikli hedefimiz yavrularımız ve gençlerimizin gelip burada el becerisi kazanıp yaptıklarını bu alanda sergilemesi idi asıl amacımız buydu. 2 kez yaptık maalesef araya pandemi girdi bir salgın hastalık girdi. Ara vermek zorunda kaldık ama bu yıl bizlere sabırsızlıkla bu kursu beklediğinizi bildiğimiz için en kısa zamanda açalım dedik. Bugün ilk günündeyiz 1 ay süre ile sizler buraya kursa geleceksiniz. Güzel güzel seramik çalışmaları yapacaksınız ve Ağustos ayının sonunda da hep birlikte sergimizi açacağız. Sizden güzel güzel eserler bekliyoruz. O küçük ellerinizle çamurları yoğurup güzel eserlere dönüşmesini bekliyoruz. Dikkatli bir şekilde eğlenerek bu işi yapacağınıza inanıyoruz. Değerli velilerimize de teşekkür ediyoruz. Sizler özveride bulunarak çocuklarınızı buraya getirerek bu alanda onların hem eğlenip hem de bir şeyler yapabilmesine katkı sağlıyorsunuz. Umarım çocuklarımız hem eğlenir hem de bu işten keyif alırlar. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.