Otomobil, 6 metre yükseklikten uçup köprü ayağına çarptı; 4 ölü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.11.2022 - 16:48, Güncelleme: 04.11.2022 - 08:50
 

Otomobil, 6 metre yükseklikten uçup köprü ayağına çarptı; 4 ölü

Otomobil, 6 metre yükseklikten uçup köprü ayağına çarptı; 4 ölü
  TOPRAĞA VERİLDİLER Afyonkarahisar'da kontrolden çıkarak 6 metre yükseklikten uçup, köprü ayağına çarpan otomobilde hayatını kaybedenlerin Şuhut ilçesine bağlı Doğanlı köyünün muhtarı Hüseyin Atasoy ile Emin Çeviktekin, oğulları Deniz Çeviktekin ve Hasan Çeviktekin olduğu belirlendi. Düşme sonucu ayağını inciten Emin Çeviktekin'in çocukları Deniz ve Hasan ile hastaneye gitmek için muhtar Hüseyin Atasoy'dan yardım istediği, 4 kişinin Atasoy'un kullandığı otomobille Afyonkarahisar'daki hastaneye giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi. ASKERDEN İZNE GELDİ, KAZADA ÖLDÜ Deniz Çeviktekin'in (20), vatani görevini yaptığı İskenderun Merkez Komutanlığı'ndan izinli olarak memleketi Afyonkarahisar'a ailesinin yanına geldiği belirtildi. Deniz Çeviktekin bugün ikindi vakti Şuhut'un Bademli köyünde toprağa verilirken, Hasan Çeviktekin Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesinde, Hüseyin Atasoy ve Emin Çeviktekin ise Şuhut'un Doğanlı köyünde toprağa verildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Otomobil, 6 metre yükseklikten uçup köprü ayağına çarptı; 4 ölü

 

TOPRAĞA VERİLDİLER
Afyonkarahisar'da kontrolden çıkarak 6 metre yükseklikten uçup, köprü ayağına çarpan otomobilde hayatını kaybedenlerin Şuhut ilçesine bağlı Doğanlı köyünün muhtarı Hüseyin Atasoy ile Emin Çeviktekin, oğulları Deniz Çeviktekin ve Hasan Çeviktekin olduğu belirlendi. Düşme sonucu ayağını inciten Emin Çeviktekin'in çocukları Deniz ve Hasan ile hastaneye gitmek için muhtar Hüseyin Atasoy'dan yardım istediği, 4 kişinin Atasoy'un kullandığı otomobille Afyonkarahisar'daki hastaneye giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi.
ASKERDEN İZNE GELDİ, KAZADA ÖLDÜ
Deniz Çeviktekin'in (20), vatani görevini yaptığı İskenderun Merkez Komutanlığı'ndan izinli olarak memleketi Afyonkarahisar'a ailesinin yanına geldiği belirtildi. Deniz Çeviktekin bugün ikindi vakti Şuhut'un Bademli köyünde toprağa verilirken, Hasan Çeviktekin Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesinde, Hüseyin Atasoy ve Emin Çeviktekin ise Şuhut'un Doğanlı köyünde toprağa verildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.