Hatay'da 108'inci saatte anne ve 3 çocuğu enkazdan kurtarıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.02.2023 - 16:46, Güncelleme: 10.02.2023 - 16:46
 

Hatay'da 108'inci saatte anne ve 3 çocuğu enkazdan kurtarıldı

Hatay'da 108'inci saatte anne ve 3 çocuğu enkazdan kurtarıldı
ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ekipleri, depremden 108 saat sonra, Hatay'da arama- kurtarma çalışması yapılan enkazdan anne ile 3 çocuğunu sağ çıkardı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, sismik akustik dinleme cihazı ile yaptıkları dinlemede, Yavuz Sultan Selim Caddesi'ndeki enkazdan ses aldı. Hemen kurtarma çalışmasına başlayan arama- kurtarma ekipleri, 4 kişilik ailenin sağ olduğunu tespit etti. Zamana karşı yarışan ekipler, 3 saatlik çalışmanın ardından Neslihan Karadeniz (41) ve çocukları Fatma (21), Münire (15) ve Ramazan'ı (7) enkazdan kurtardı. Anne ve 3 çocuğu, sağlık ekiplerine teslim edildi.  FOTOĞRAFLI
Hatay'da 108'inci saatte anne ve 3 çocuğu enkazdan kurtarıldı

ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ekipleri, depremden 108 saat sonra, Hatay'da arama- kurtarma çalışması yapılan enkazdan anne ile 3 çocuğunu sağ çıkardı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, sismik akustik dinleme cihazı ile yaptıkları dinlemede, Yavuz Sultan Selim Caddesi'ndeki enkazdan ses aldı. Hemen kurtarma çalışmasına başlayan arama- kurtarma ekipleri, 4 kişilik ailenin sağ olduğunu tespit etti. Zamana karşı yarışan ekipler, 3 saatlik çalışmanın ardından Neslihan Karadeniz (41) ve çocukları Fatma (21), Münire (15) ve Ramazan'ı (7) enkazdan kurtardı. Anne ve 3 çocuğu, sağlık ekiplerine teslim edildi. 

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.