İmamoğlu ve Yavaş, Akşener ile görüştü; cumhurbaşkanı yardımcılığı önerisi (2)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.03.2023 - 16:07, Güncelleme: 06.03.2023 - 16:07
 

İmamoğlu ve Yavaş, Akşener ile görüştü; cumhurbaşkanı yardımcılığı önerisi (2)

İmamoğlu ve Yavaş, Akşener ile görüştü; cumhurbaşkanı yardımcılığı önerisi (2)
AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU OTELDE GÖRÜŞTÜ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Munsur Yavaş ile görüşmesi ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun Çukurambar'da oteldeki görüşmesine İmamoğlu ve Yavaş'ın da katıldığı belirtildi. Akşener'in görüşmede Kılıçdaroğlu'na, İmamoğlu ve Yavaş'a cumhurbaşkanı yardımcılığı görevi verilmesi önerisini ilettiği öğrenildi. Toplantının ardından Akşener ve Kılıçdaroğlu, ayrı ayrı otelden ayrıldı. ZORLU: GENEL BAŞKANIMIZ TOPLANTIYA KATILACAK Oteldeki bu görüşmenin ardından İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, parti genel merkezi önünde açıklama yaptı. Zorlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirterek, "Şu an itibarıyla genel başkanımız birazdan Saadet Partisi'nde Millet İttifakı toplantısına katılma kararı almışlardır" ifadelerini kullandı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
İmamoğlu ve Yavaş, Akşener ile görüştü; cumhurbaşkanı yardımcılığı önerisi (2)

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU OTELDE GÖRÜŞTÜ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Munsur Yavaş ile görüşmesi ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun Çukurambar'da oteldeki görüşmesine İmamoğlu ve Yavaş'ın da katıldığı belirtildi. Akşener'in görüşmede Kılıçdaroğlu'na, İmamoğlu ve Yavaş'a cumhurbaşkanı yardımcılığı görevi verilmesi önerisini ilettiği öğrenildi. Toplantının ardından Akşener ve Kılıçdaroğlu, ayrı ayrı otelden ayrıldı.
ZORLU: GENEL BAŞKANIMIZ TOPLANTIYA KATILACAK
Oteldeki bu görüşmenin ardından İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, parti genel merkezi önünde açıklama yaptı. Zorlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirterek, "Şu an itibarıyla genel başkanımız birazdan Saadet Partisi'nde Millet İttifakı toplantısına katılma kararı almışlardır" ifadelerini kullandı. (DHA)
FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.