İYİ PARTİ M.VEKİLİ ADAYI SAFA SÖNMEZESKİ MAKÜ REKTÖRÜ ADEM KORKMAZ’IN OĞUZHANSPOR’A OKUTTUĞU SELAYI HATIRLATTI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 28.04.2023 - 15:32, Güncelleme: 28.04.2023 - 15:32
 

İYİ PARTİ M.VEKİLİ ADAYI SAFA SÖNMEZESKİ MAKÜ REKTÖRÜ ADEM KORKMAZ’IN OĞUZHANSPOR’A OKUTTUĞU SELAYI HATIRLATTI

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez yaptığı açıklamada AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi eski rektörü Adem Korkmaz'a yüklendi.
Geçtiğimiz yıl MAKÜ Futbol Kulübü olarak Bucak Oğuzhanspor'u ve Bucaklıyı rencide eden Oğuzhanspor'a okuttukları sela için bir hatırlatmada bulunarak, halen Bucak'a gelip Kulüpden özür dileme ziyareti nezaketinde bile bulunmayan AK Parti Burdur Milletvekili Adayı eski rektör Korkmaz'a seslenen İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez Bucaklıyı OğuzhanSpor taraftarını küçük düşüren eylem üzerine, "Daha özür için ilçeye o dönem ziyarete gelemeyen Sayın Adem Korkmaz, Bucaklı'dan nasıl utanıp sıkılmadan oy isteme cesaretini gösteriyor diyerek eski rektör AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Adem Korkmaz'ı eleştirdi. Yapılan sela okutma eylemi sadece bir toplumu değil Müslümanlığı da üzecek kadar Müslümanlık için kutsal olan selanın dalga unsuru olarak kullanılması hepimizi derinden üzmüştür. Tüm bunlar üzerine ilçeye gelip kulüpten özür dileme erdemliği bile gösteremeyen AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Adem Korkmaz'ın Bucak caddelerinde oy istemesi Bucaklı'yı ve Büyük Oğuzhanspor taraftarını çok şaşırtmaktadır. Bu durumun sonucu olarak takdiri kıymetli Bucak halkına ve Büyük Oğuzhanspor taraftarına bırakıyorum.Her ne kadar rektör olarak taraf olsa da, sporun birleştirici yönünü ön plana çıkarmayı da kimse unutmamalıdır.Rektörken birleştirici olamayan ileride Milletvekili seçilmesi halinde insanları nasıl bir araya getirebilir?Günümüz Türkiye'sinin daha fazla kutuplaşmaya ihtiyacı yoktur. İhtiyacımız olan bir olmak, diri olmaktır. Sayın rektöre ayrıca bir soru sormak istiyorum "Pazar günü maça sela okutmak için mi yoksa bir Burdur Vekil adayına yakışan bir şekilde maç izlemek için mi geleceksiniz?" Dedi. Kamuoyuna saygılarımla...
İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez yaptığı açıklamada AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi eski rektörü Adem Korkmaz'a yüklendi.

Geçtiğimiz yıl MAKÜ Futbol Kulübü olarak Bucak Oğuzhanspor'u ve Bucaklıyı rencide eden Oğuzhanspor'a okuttukları sela için bir hatırlatmada bulunarak, halen Bucak'a gelip Kulüpden özür dileme ziyareti nezaketinde bile bulunmayan AK Parti Burdur Milletvekili Adayı eski rektör Korkmaz'a seslenen İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez Bucaklıyı OğuzhanSpor taraftarını küçük düşüren eylem üzerine, "Daha özür için ilçeye o dönem ziyarete gelemeyen Sayın Adem Korkmaz, Bucaklı'dan nasıl utanıp sıkılmadan oy isteme cesaretini gösteriyor diyerek eski rektör AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Adem Korkmaz'ı eleştirdi. Yapılan sela okutma eylemi sadece bir toplumu değil Müslümanlığı da üzecek kadar Müslümanlık için kutsal olan selanın dalga unsuru olarak kullanılması hepimizi derinden üzmüştür. Tüm bunlar üzerine ilçeye gelip kulüpten özür dileme erdemliği bile gösteremeyen AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Adem Korkmaz'ın Bucak caddelerinde oy istemesi Bucaklı'yı ve Büyük Oğuzhanspor taraftarını çok şaşırtmaktadır. Bu durumun sonucu olarak takdiri kıymetli Bucak halkına ve Büyük Oğuzhanspor taraftarına bırakıyorum.Her ne kadar rektör olarak taraf olsa da, sporun birleştirici yönünü ön plana çıkarmayı da kimse unutmamalıdır.Rektörken birleştirici olamayan ileride Milletvekili seçilmesi halinde insanları nasıl bir araya getirebilir?Günümüz Türkiye'sinin daha fazla kutuplaşmaya ihtiyacı yoktur. İhtiyacımız olan bir olmak, diri olmaktır.

Sayın rektöre ayrıca bir soru sormak istiyorum "Pazar günü maça sela okutmak için mi yoksa bir Burdur Vekil adayına yakışan bir şekilde maç izlemek için mi geleceksiniz?" Dedi. Kamuoyuna saygılarımla...

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.