KYK personel ve öğrencileri, köy okulunu boyadı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.11.2021 - 16:23, Güncelleme: 30.11.2021 - 16:52
 

KYK personel ve öğrencileri, köy okulunu boyadı

KYK personel ve öğrencileri, köy okulunu boyadı
  BİTLİS'in Adilcevaz  ilçesinde, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) personel ve öğrencileri, ilçeye bağlı Aydınlar Beldesindeki  Budaklı İlkokulunun onarımını yapıp,  çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu (KYK), ilçeye 32 Kilometre uzaklıkta bulunan Aydınlar Beldesindeki  Budaklı İlkokulunu kardeş okul ilan etti. Okulu ziyaret eden KYK personel ve öğrencileri,  okulun sınıflarını boyayıp, sıhhi tesisat arızalarını giderirken, öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi.  Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Özcan Beşkardeş,  öğrencilerin gönüllerine dokunmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürlüğü olarak devletimizin bize emanet ettiği öğrencilerimizi sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için aynı zamanda milli ve manevi değerlere sahip, ayaklarının üzerine sağlam basan bir gençlik için , var gücümüzle gayret ediyoruz. Bugün öğrencilerimizle birlikte kardeş okul seçtiğimiz Türkiye’nin en yüksek rakımlı yerlerinden olan Aydınlar Beldesindeki Budaklı İlkokulunu ziyaret ettik. Öğrenci ve personelimizle birlikte okulumuzun sınıflarını boyayıp,  arızalı olan sıhhi tesisatlarını onardık. Aynı zamanda minik öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıtıp onlarla birlikte oyunlar oynadık. Buradaki maksadımız öğrencilerimizin sorumluluk duygusunu artırmaya çalışırken hep birlikte ekip çalışmasıyla güzel bir şeyler başarabilmektir. Ayrıca minik öğrencilerimize unutamayacakları bir anı oluştururken o tertemiz gönüllerine dokunmaya çalıştık” dedi. Okul Müdürü Öznur Alış ise , Adilcevaz KYK personel ve öğrencilerinin göstermiş oldukları anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.     
KYK personel ve öğrencileri, köy okulunu boyadı

 

BİTLİS'in Adilcevaz  ilçesinde, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) personel ve öğrencileri, ilçeye bağlı Aydınlar Beldesindeki  Budaklı İlkokulunun onarımını yapıp,  çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu (KYK), ilçeye 32 Kilometre uzaklıkta bulunan Aydınlar Beldesindeki  Budaklı İlkokulunu kardeş okul ilan etti. Okulu ziyaret eden KYK personel ve öğrencileri,  okulun sınıflarını boyayıp, sıhhi tesisat arızalarını giderirken, öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi. 

Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Özcan Beşkardeş,  öğrencilerin gönüllerine dokunmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürlüğü olarak devletimizin bize emanet ettiği öğrencilerimizi sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için aynı zamanda milli ve manevi değerlere sahip, ayaklarının üzerine sağlam basan bir gençlik için , var gücümüzle gayret ediyoruz. Bugün öğrencilerimizle birlikte kardeş okul seçtiğimiz Türkiye’nin en yüksek rakımlı yerlerinden olan Aydınlar Beldesindeki Budaklı İlkokulunu ziyaret ettik. Öğrenci ve personelimizle birlikte okulumuzun sınıflarını boyayıp,  arızalı olan sıhhi tesisatlarını onardık. Aynı zamanda minik öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıtıp onlarla birlikte oyunlar oynadık. Buradaki maksadımız öğrencilerimizin sorumluluk duygusunu artırmaya çalışırken hep birlikte ekip çalışmasıyla güzel bir şeyler başarabilmektir. Ayrıca minik öğrencilerimize unutamayacakları bir anı oluştururken o tertemiz gönüllerine dokunmaya çalıştık” dedi.

Okul Müdürü Öznur Alış ise , Adilcevaz KYK personel ve öğrencilerinin göstermiş oldukları anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. 

 

 

Bitlis HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.