Otomobille elektrikli mopet çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.08.2022 - 15:44, Güncelleme: 23.08.2022 - 16:03
 

Otomobille elektrikli mopet çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Otomobille elektrikli mopet çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde elektrikli mopet ile otomobilin çarpıştığı kazada Mustafa Ali Taşpınar (74) öldü, 2 kişi yaralandı. Kaza Afyonkarahisar- Antalya Karayolu 59. kilometresi Susuz köyü kavşağında öğle saatlerinde meydana geldi. Mahmut A. idaresindeki 03 VH 937 plakalı, otomobil aynı yönde giden Mustafa Ali Taşpınar idaresindeki elektrikli mopet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki bariyerlere savrulan mopet sürücüsü Mustafa Ali Taşpınar, kaldırıldığı Sandıklı Devlet Hastanesi'nde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Otomobilde yolcu olarak bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi de kazada yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Otomobil sürücüsü Mahmut A. jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Afyonkarahisar - Antalya karayolunda güvenlik önlemi alan jandarma ve polis ekipleri, trafik akışını kontrollü sağladı. FOTOĞRAFLI  
Otomobille elektrikli mopet çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde elektrikli mopet ile otomobilin çarpıştığı kazada Mustafa Ali Taşpınar (74) öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza Afyonkarahisar- Antalya Karayolu 59. kilometresi Susuz köyü kavşağında öğle saatlerinde meydana geldi. Mahmut A. idaresindeki 03 VH 937 plakalı, otomobil aynı yönde giden Mustafa Ali Taşpınar idaresindeki elektrikli mopet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki bariyerlere savrulan mopet sürücüsü Mustafa Ali Taşpınar, kaldırıldığı Sandıklı Devlet Hastanesi'nde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Otomobilde yolcu olarak bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi de kazada yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Otomobil sürücüsü Mahmut A. jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Afyonkarahisar - Antalya karayolunda güvenlik önlemi alan jandarma ve polis ekipleri, trafik akışını kontrollü sağladı.

FOTOĞRAFLI

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.