VALİ TÜRKER ÖKSÜZ'DEN TEFENNİ İLÇESİNE ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.09.2023 - 08:22, Güncelleme: 13.09.2023 - 08:22
 

VALİ TÜRKER ÖKSÜZ'DEN TEFENNİ İLÇESİNE ZİYARET

Burdur Valisi Türker Öksüz İlçe ziyaretleri kapsamında Tefenni İlçesine ziyarette bulundu.
Yerinde ziyaretlerde bulunarak İlçeleri daha yakından tanımaya devam eden Vali Öksüz, programı kapsamında ziyaret ettiği Tefenni İlçesinde yürütülen çalışma ve hizmetlerle ilgili Kaymakam V. Mustafa Gövercin'den kapsamlı brifing aldı.   İlçenin tarihi, ekonomik yapısı, tarım ve hayvancılık faaliyetleri başta olmak üzere eğitim ve sağlık altyapısı, ilçede devam eden yatırım ve projeler hakkında kapsamlı bilgiler alan Vali Öksüz, Kaymakamlıkta aldığı brifingin ardından bir dizi ziyaretlerde bulundu.   Diğer ilçe ziyaretlerinde olduğu gibi, Tefenni'de de esnaf ziyaretinde bulunan Vali Öksüz, selam verdiği esnaflarla bir süre hasbihal ederek, işleriyle ilgili bilgi aldı, hayırlı, bereketli kazançlar diledi.   Programının devamında İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini de ziyaret eden Vali Öksüz, İlçenin genel asayiş durumu ve yürütülen güvenlik hizmetleriyle ilgili kapsamlı brifing aldı.   Programının son bölümünde, Tefenni Belediyesi Kapalı Pazar Yeri GES Projesi, Kültür Sanat ve Oyuncak Müzesi, Atatürk Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Rezene İşleme Tesisi, Teras Park ve tadilat çalışması devam eden Belediye Ek Hizmet Binası ve Bovling Salonunda incelemede bulunan Vali Öksüz, Tefenni Belediye Başkan V. Firdevsi Gökçen'den incelemede bulunduğu alanlarla ilgili bilgi aldı.   Vali Öksüz'e Tefenni ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Komutanı J.Alb Mustafa Güder eşlik etti.
Burdur Valisi Türker Öksüz İlçe ziyaretleri kapsamında Tefenni İlçesine ziyarette bulundu.

Yerinde ziyaretlerde bulunarak İlçeleri daha yakından tanımaya devam eden Vali Öksüz, programı kapsamında ziyaret ettiği Tefenni İlçesinde yürütülen çalışma ve hizmetlerle ilgili Kaymakam V. Mustafa Gövercin'den kapsamlı brifing aldı.

 

İlçenin tarihi, ekonomik yapısı, tarım ve hayvancılık faaliyetleri başta olmak üzere eğitim ve sağlık altyapısı, ilçede devam eden yatırım ve projeler hakkında kapsamlı bilgiler alan Vali Öksüz, Kaymakamlıkta aldığı brifingin ardından bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

Diğer ilçe ziyaretlerinde olduğu gibi, Tefenni'de de esnaf ziyaretinde bulunan Vali Öksüz, selam verdiği esnaflarla bir süre hasbihal ederek, işleriyle ilgili bilgi aldı, hayırlı, bereketli kazançlar diledi.

 

Programının devamında İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini de ziyaret eden Vali Öksüz, İlçenin genel asayiş durumu ve yürütülen güvenlik hizmetleriyle ilgili kapsamlı brifing aldı.

 

Programının son bölümünde, Tefenni Belediyesi Kapalı Pazar Yeri GES Projesi, Kültür Sanat ve Oyuncak Müzesi, Atatürk Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Rezene İşleme Tesisi, Teras Park ve tadilat çalışması devam eden Belediye Ek Hizmet Binası ve Bovling Salonunda incelemede bulunan Vali Öksüz, Tefenni Belediye Başkan V. Firdevsi Gökçen'den incelemede bulunduğu alanlarla ilgili bilgi aldı.

 

Vali Öksüz'e Tefenni ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Komutanı J.Alb Mustafa Güder eşlik etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.