Bucak'ta Atatürk'ü anma töreni

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 10.11.2023 - 11:29, Güncelleme: 10.11.2023 - 11:29
 

Bucak'ta Atatürk'ü anma töreni

BURDUR'un Bucak ilçesinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 85'nci yılında saygıyla anıldı.
Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı vekili İsmail Baştaş, Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, resmi dairelerin amir ve müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Cumhuriyet Meydanında Kaymakam Bayram Gale ve Belediye Başkanı vekili İsmail Baştaş Atatürk anıtına çelenk koymasından sonra, saat 09.05'te siren sesi eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı okunması ile sona erdi. Kültür Merkezinde Emin Gülmez Ortaokulu’nun düzenlediği Atatürk’ü anma programı etkinliği yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda okul müdürü Duygu Öğdem’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü dolayısı ile yarışmalarda dereceye giren şiir ve kompozisyonlar okundu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerin katıldığı 10 Kasım Atatürk’ü anma programı sunumu ile program sona erdi.   
BURDUR'un Bucak ilçesinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 85'nci yılında saygıyla anıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı vekili İsmail Baştaş, Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, resmi dairelerin amir ve müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanında Kaymakam Bayram Gale ve Belediye Başkanı vekili İsmail Baştaş Atatürk anıtına çelenk koymasından sonra, saat 09.05'te siren sesi eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı okunması ile sona erdi. Kültür Merkezinde Emin Gülmez Ortaokulu’nun düzenlediği Atatürk’ü anma programı etkinliği yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda okul müdürü Duygu Öğdem’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü dolayısı ile yarışmalarda dereceye giren şiir ve kompozisyonlar okundu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerin katıldığı 10 Kasım Atatürk’ü anma programı sunumu ile program sona erdi.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.