İŞ İNSANI CADIL, GELENEKSEL SİMİT ETKİLİĞİNDE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.11.2023 - 15:32, Güncelleme: 24.11.2023 - 15:32
 

İŞ İNSANI CADIL, GELENEKSEL SİMİT ETKİLİĞİNDE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi’nde okulun banisi Portsan Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş insanı Mehmet Cadıl tarafından yıllardır geleneksel hale getirilen simit dağıtımı etkinliği yapıldı.
. Etkinliğe İş insanı Mehmet Cadıl, Okul Müdürü Hüseyin Kahraman, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Hüseyin Kahraman ile birlikte öğrencilere simit dağıtan İş İnsanı Mehmet Cadıl daha sonra okul yönetimi ve öğretmenler ile kahvaltı yaptı. Etkinlik hakkında konuşan İş İnsanı Mehmet Cadıl, “Geleneksel hale gelen simit etkinliğimize pandemiden dolayı biraz ara vermiştik. Ben çocukluğumda simit sattığım için benim için en güzel hediye en güzeli çocukların mutlu olması. Burada eğitim gören çocuklar mezun oldukları zaman belki Mehmet amcanın simidi diye bizi anacaklar. Anılmak çok güzel bir şey, bunu da ileride anılmak için yapıyoruz. Öğrencilerimize afiyet olsun” dedi. Okul öğrencileri de bu tür etkinliklerle Okulun Banisi Mehmet Cadıl’ın yanlarında olduğunu hissettiklerini belirterek kendisine teşekkür ettiler. Öğrenciler “Okulumuzda her sene gerek simit dağıtımı, gerekse kavurma etkinliği olarak bizi desteklemesi, bize bir aktivite olarak bu etkinlikleri yapmasından çok mutlu oluyoruz” dedi.
Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi’nde okulun banisi Portsan Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş insanı Mehmet Cadıl tarafından yıllardır geleneksel hale getirilen simit dağıtımı etkinliği yapıldı.

. Etkinliğe İş insanı Mehmet Cadıl, Okul Müdürü Hüseyin Kahraman, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Hüseyin Kahraman ile birlikte öğrencilere simit dağıtan İş İnsanı Mehmet Cadıl daha sonra okul yönetimi ve öğretmenler ile kahvaltı yaptı.

Etkinlik hakkında konuşan İş İnsanı Mehmet Cadıl, “Geleneksel hale gelen simit etkinliğimize pandemiden dolayı biraz ara vermiştik. Ben çocukluğumda simit sattığım için benim için en güzel hediye en güzeli çocukların mutlu olması. Burada eğitim gören çocuklar mezun oldukları zaman belki Mehmet amcanın simidi diye bizi anacaklar. Anılmak çok güzel bir şey, bunu da ileride anılmak için yapıyoruz. Öğrencilerimize afiyet olsun” dedi. Okul öğrencileri de bu tür etkinliklerle Okulun Banisi Mehmet Cadıl’ın yanlarında olduğunu hissettiklerini belirterek kendisine teşekkür ettiler. Öğrenciler “Okulumuzda her sene gerek simit dağıtımı, gerekse kavurma etkinliği olarak bizi desteklemesi, bize bir aktivite olarak bu etkinlikleri yapmasından çok mutlu oluyoruz” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.