Antalya - Isparta kara yolunda 3 aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.12.2023 - 09:21, Güncelleme: 04.12.2023 - 09:21
 

Antalya - Isparta kara yolunda 3 aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde iki otomobil bir tırın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza bu gün saat 08:00 sıralarında Antalya – Isparta karayolu Bucak ilçesinin Karacaören Köyü yakınlarında meydana geldi. Aytekin Ç’ idaresindeki 54 AIS 009 ve 44 FV 979 plakalı otomobil ile İbrahim M.D. yönetimindeki 07 ATZ 609 plakalı tırın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Kazada ismi belirlenemeyen 44 FV 979 plakalı otomobil sürücüsüne sağlık ekipleri kaza yerinde yaptıkları ilk müdahaleden sonra hastaneye götürdüler. Kaza nedeniyle Antalya – Isparta karayolu kısa süreliğine trafiğe kapandı. Araçların yoldan çekilmesinden sonra yol trafiğe açıldı   
BURDUR’ un Bucak ilçesinde iki otomobil bir tırın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza bu gün saat 08:00 sıralarında Antalya – Isparta karayolu Bucak ilçesinin Karacaören Köyü yakınlarında meydana geldi. Aytekin Ç’ idaresindeki 54 AIS 009 ve 44 FV 979 plakalı otomobil ile İbrahim M.D. yönetimindeki 07 ATZ 609 plakalı tırın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Kazada ismi belirlenemeyen 44 FV 979 plakalı otomobil sürücüsüne sağlık ekipleri kaza yerinde yaptıkları ilk müdahaleden sonra hastaneye götürdüler.

Kaza nedeniyle Antalya – Isparta karayolu kısa süreliğine trafiğe kapandı. Araçların yoldan çekilmesinden sonra yol trafiğe açıldı   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.