YUSUF ERDOĞDU, MHP'DEN BAŞKAN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Siyaset (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.12.2023 - 21:57, Güncelleme: 12.12.2023 - 09:02
 

YUSUF ERDOĞDU, MHP'DEN BAŞKAN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Bucak ilçesinde, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu aday adaylık başvurusunu yaptı.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Bucak Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu MHP ilçe teşkilatında İlçe Başkanı İsmail Mutlucan’a teslim etti. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde MHP Bucak Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP’nin diğer bir aday adayı Mehmet Erdoğmuş’ta aday adaylık başvurularını yaptı. Yusuf Erdoğdu ve Mehmet Erdoğmuş’un yakınları ve partililer huzurunda her iki eli de hep birlikte kaldıran MHP ilçe Başkanı İsmail Mutlucan bu seçimi kazancağız dedi. Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP’den aday adayı olan, başvurusu sonrası açıklama yapan Yusuf Erdoğdu " Sevgili hemşerilerim, Bugün itibari ile hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum Bucak'ımıza daha etkin bir şekilde alın teri dökmeye talip olduğumu açıklıyorum. Hem şahsım, hem partim adına sadece ve sadece Bucak'ımızın ve halkımızın her daim emrinde olacağımızın sözünü veriyoruz. Diyar Diyar Anadolu şiarı ile girdiğimiz bu seçim sürecinde tüm hemşehrilerimizin desteklerini bir kardeşiniz, bir evladınız, bir abiniz olarak bekliyorum. " ifadelerini kullandı.
Bucak ilçesinde, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu aday adaylık başvurusunu yaptı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Bucak Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu MHP ilçe teşkilatında İlçe Başkanı İsmail Mutlucan’a teslim etti.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde MHP Bucak Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP’nin diğer bir aday adayı Mehmet Erdoğmuş’ta aday adaylık başvurularını yaptı. Yusuf Erdoğdu ve Mehmet Erdoğmuş’un yakınları ve partililer huzurunda her iki eli de hep birlikte kaldıran MHP ilçe Başkanı İsmail Mutlucan bu seçimi kazancağız dedi.

Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP’den aday adayı olan, başvurusu sonrası açıklama yapan Yusuf Erdoğdu " Sevgili hemşerilerim, Bugün itibari ile hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum Bucak'ımıza daha etkin bir şekilde alın teri dökmeye talip olduğumu açıklıyorum. Hem şahsım, hem partim adına sadece ve sadece Bucak'ımızın ve halkımızın her daim emrinde olacağımızın sözünü veriyoruz. Diyar Diyar Anadolu şiarı ile girdiğimiz bu seçim sürecinde tüm hemşehrilerimizin desteklerini bir kardeşiniz, bir evladınız, bir abiniz olarak bekliyorum. " ifadelerini kullandı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.