VALİ ÖKSÜZ'DEN MUHTARLAR DERNEĞİ VE EĞİTİME DESTEK PLATFORMUNA ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.12.2023 - 08:46, Güncelleme: 22.12.2023 - 08:46
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN MUHTARLAR DERNEĞİ VE EĞİTİME DESTEK PLATFORMUNA ZİYARET

Burdur Valisi Türker Öksüz, STK ziyaretlerine devam ediyor.
Yoğun bir tempoda ziyaretlerine devam eden Vali Öksüz, Burdur Muhtarlar Derneği ile Eğitime Destek Platformunu ziyaret etti.   İlk olarak Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Vali Öksüz, dernek başkanı Şekerevler Mahallesi Muhtarı Sami Çelik ve muhtarlarla bir süre görüşerek taleplerini dinledi.    Yerel yönetimlerin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımızın üstlendikleri görevin önemine dikkat çeken Vali Öksüz, gayretli çalışmaları dolayısıyla hepsine teşekkür etti.   Programının devamında Eğitime Destek Platformunu ziyaret eden Vali Öksüz, platform Başkanı Bünyamin Özdaş ve üye STK'ların başkanları ile bir araya geldi.   Mahir İz Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu'nda gerçekleşen ziyarette Eğitime Destek Platformunun çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Burdur Valisi Türker Öksüz, STK ziyaretlerine devam ediyor.

Yoğun bir tempoda ziyaretlerine devam eden Vali Öksüz, Burdur Muhtarlar Derneği ile Eğitime Destek Platformunu ziyaret etti.

 

İlk olarak Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Vali Öksüz, dernek başkanı Şekerevler Mahallesi Muhtarı Sami Çelik ve muhtarlarla bir süre görüşerek taleplerini dinledi. 

 

Yerel yönetimlerin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımızın üstlendikleri görevin önemine dikkat çeken Vali Öksüz, gayretli çalışmaları dolayısıyla hepsine teşekkür etti.

 

Programının devamında Eğitime Destek Platformunu ziyaret eden Vali Öksüz, platform Başkanı Bünyamin Özdaş ve üye STK'ların başkanları ile bir araya geldi.

 

Mahir İz Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu'nda gerçekleşen ziyarette Eğitime Destek Platformunun çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.