BUCAK ZİRAAT ODASI ÇİFTÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.01.2024 - 15:54, Güncelleme: 25.01.2024 - 15:54
 

BUCAK ZİRAAT ODASI ÇİFTÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Bucak Ziraat Odası gübre fiyatlarında indirime gitti.
Bucak Ziraat Odası çiftçinin ihtiyaç ihtiyaç duyduğu toprağın gübre ile buluşacağı bu günlerde çiftçiye destek olabilmek için gübre fiyatlarında indirime gitti. Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel “Çiftçinin gübre kullanımına başladığı dönemlerde fiyatların yukarı yönlü harekete geçmesi kabul edilebilir bir durum değil. Ulusal ölçekte faaliyet gösteren malûm kooperatifimiz yine zam konusunda maalesef geleneğini sürdürmeye devam ederken, sektörün diğer paydaşları onlarla aynı doğrultuda hareket etmekteler. Güzlük ekimlerin üst gübrelerinde ve yazlık ekimlerin taban gübreleri başta olmak üzere; sebze, meyve, hububat ve diğer tarımsal üretimin temel girdilerine onlar zam yapsın, biz de indirim yapalım. Biz dün olduğu gibi bugün de üreticilerimizin ve tarımsal üretimin destekçisiyiz. Gücümüzü aldığımız çiftçilerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Adrese teslim ve bir çok bankanın çiftçilere özel sunduğu anlaşmalı olduğumuz üretici katlarına 6 aya varan vade ve taksit imkanından yararlanmak için üyelerimizi odamız satış mağazasına bekliyoruz " dedi.
Bucak Ziraat Odası gübre fiyatlarında indirime gitti.

Bucak Ziraat Odası çiftçinin ihtiyaç ihtiyaç duyduğu toprağın gübre ile buluşacağı bu günlerde çiftçiye destek olabilmek için gübre fiyatlarında indirime gitti.

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel “Çiftçinin gübre kullanımına başladığı dönemlerde fiyatların yukarı yönlü harekete geçmesi kabul edilebilir bir durum değil. Ulusal ölçekte faaliyet gösteren malûm kooperatifimiz yine zam konusunda maalesef geleneğini sürdürmeye devam ederken, sektörün diğer paydaşları onlarla aynı doğrultuda hareket etmekteler.

Güzlük ekimlerin üst gübrelerinde ve yazlık ekimlerin taban gübreleri başta olmak üzere; sebze, meyve, hububat ve diğer tarımsal üretimin temel girdilerine onlar zam yapsın, biz de indirim yapalım. Biz dün olduğu gibi bugün de üreticilerimizin ve tarımsal üretimin destekçisiyiz. Gücümüzü aldığımız çiftçilerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Adrese teslim ve bir çok bankanın çiftçilere özel sunduğu anlaşmalı olduğumuz üretici katlarına 6 aya varan vade ve taksit imkanından yararlanmak için üyelerimizi odamız satış mağazasına bekliyoruz " dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.