Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak Organize Sanayi’yi ziyaret etti

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.01.2024 - 15:51, Güncelleme: 25.01.2024 - 19:51
 

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak Organize Sanayi’yi ziyaret etti

BURDUR Valisi Türker Öksüz Bucak Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Organize Sanayi Bölgesinde yatırım ve projeler hakkında bilgi aldı.
Burdur Valisi Türker Öksüz Bucak Organize Sanayi Bölgesi’ne yaptığı ziyarette, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürlük binasına giderek Bucak OSB Müdürü Binnur Cura Çiğri ‘dan bilgiler aldı. Bucak OSB Müdürü Binnur Cura Çiğri, Vali Türker Öksüz’e Bucak OSB’ deki faaliyetler, yatırımlar ve projeler yanı sıra sanayi bölgesinde yer alan fabrikaların kapasiteleri, üretim alanları ve istihdam durumu gibi konular hakkında bilgi verdi. Burdur Valisi Türker Öksüz Bucak OSB’deki ziyaretine Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve sanayiciler katıldı. Toplantı sonrası Bucak OSB’nin  bölge ekonomisine katkısı ve Bucak OSB altyapısının güçlendirilmesi konuları görüşüldü. Burdur Valisi Türker Öksüz ve beraberindekiler Bucak OSB Müdürlüğünde yapılan toplantı sonrası bazı fabrikalarda incelemelerde bulundu.(
BURDUR Valisi Türker Öksüz Bucak Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Organize Sanayi Bölgesinde yatırım ve projeler hakkında bilgi aldı.

Burdur Valisi Türker Öksüz Bucak Organize Sanayi Bölgesi’ne yaptığı ziyarette, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürlük binasına giderek Bucak OSB Müdürü Binnur Cura Çiğri ‘dan bilgiler aldı. Bucak OSB Müdürü Binnur Cura Çiğri, Vali Türker Öksüz’e Bucak OSB’ deki faaliyetler, yatırımlar ve projeler yanı sıra sanayi bölgesinde yer alan fabrikaların kapasiteleri, üretim alanları ve istihdam durumu gibi konular hakkında bilgi verdi.

Burdur Valisi Türker Öksüz Bucak OSB’deki ziyaretine Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve sanayiciler katıldı. Toplantı sonrası Bucak OSB’nin  bölge ekonomisine katkısı ve Bucak OSB altyapısının güçlendirilmesi konuları görüşüldü.

Burdur Valisi Türker Öksüz ve beraberindekiler Bucak OSB Müdürlüğünde yapılan toplantı sonrası bazı fabrikalarda incelemelerde bulundu.(

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.