MERAL ÖKSÜZ, İLÇELERDE ŞEHİT AİLİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.01.2024 - 11:54, Güncelleme: 30.01.2024 - 11:54
 

MERAL ÖKSÜZ, İLÇELERDE ŞEHİT AİLİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Burdur Valisi Türker Öksüz’ün eşi Meral Öksüz, Karamanlı, Tefenni, Çavdır ve Gölhisar İlçelerinde şehit ailesi ziyaretlerinde bulundu.
Yaptığı ziyaretlerle, Devletimizin sıcak yüzünü, yakın ilgisini göstermeye, gönüllere dokunmaya devam eden Öksüz, Pazartesi günü programı kapsamında ilçelerde şehit ailesi ziyaretinde bulundu.   Öksüz sırasıyla Karamanlı İlçesinde Şehidimiz Halil Demirörs'ün annesi Durkadın Demirörs'ü, Tefenni İlçesinde Şehidimiz Serkan Altay’ın annesi Cemile Altay ve babası Naif Altay'ı, Çavdır İlçesinde Şehidimiz Halil Çelik'in annesi Selver Çelik ve kardeşi Göçeri Çelik'i, Gölhisar İlçesinde Şehidimiz Durmuş Kanyurt’un annesi Ümmü Kanyurt ve Şehidimiz Himmet Özbilgin’in annesi Ummahan Özbilgin'i evlerinde ziyaret etti.   Şehit ailelerinin her zaman özel ve kıymetli olduklarını belirterek, Aziz Şehitlerimizin ve ailelerinin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını ifade eden Öksüz, ziyaretleri sırasında Şehit aileleri ile yakından ilgilendi, hasbihal etti. Sn. Valimizin selamlarını iletti.   Şehitlerimizin aziz hatıralarının milletimizin en kıymetli değeri olarak yaşatılmaya devam edeceğini belirten Öksüz, onlardan bizlere emanet olan ailelerinin yanlarında olmaya devam edeceklerini, kapılarının gönüllerinin her daim kendilerine açık olduğunu söyledi.   Ziyaretlerde Öksüz'e, Karamanlı Kaymakamı Özlem Doğan, Vali Yardımcısı Yunus Emre Akpınar'ın eşi Neslişah Seda Akpınar, Çavdır Kaymakamının eşi Betül Özge Gövercin, Gölhisar Kaymakamının eşi Aslıhan Ulusoy, İl Jandarma Komutanının eşi Fatma Güder, İl Emniyet Müdürünün eşi Derya Bitirik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç, Tefenni Yazı İşleri Müdürü Selma Karayel eşlik ettiler.
Burdur Valisi Türker Öksüz’ün eşi Meral Öksüz, Karamanlı, Tefenni, Çavdır ve Gölhisar İlçelerinde şehit ailesi ziyaretlerinde bulundu.

Yaptığı ziyaretlerle, Devletimizin sıcak yüzünü, yakın ilgisini göstermeye, gönüllere dokunmaya devam eden Öksüz, Pazartesi günü programı kapsamında ilçelerde şehit ailesi ziyaretinde bulundu.

 

Öksüz sırasıyla Karamanlı İlçesinde Şehidimiz Halil Demirörs'ün annesi Durkadın Demirörs'ü, Tefenni İlçesinde Şehidimiz Serkan Altay’ın annesi Cemile Altay ve babası Naif Altay'ı, Çavdır İlçesinde Şehidimiz Halil Çelik'in annesi Selver Çelik ve kardeşi Göçeri Çelik'i, Gölhisar İlçesinde Şehidimiz Durmuş Kanyurt’un annesi Ümmü Kanyurt ve Şehidimiz Himmet Özbilgin’in annesi Ummahan Özbilgin'i evlerinde ziyaret etti.

 

Şehit ailelerinin her zaman özel ve kıymetli olduklarını belirterek, Aziz Şehitlerimizin ve ailelerinin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını ifade eden Öksüz, ziyaretleri sırasında Şehit aileleri ile yakından ilgilendi, hasbihal etti. Sn. Valimizin selamlarını iletti.

 

Şehitlerimizin aziz hatıralarının milletimizin en kıymetli değeri olarak yaşatılmaya devam edeceğini belirten Öksüz, onlardan bizlere emanet olan ailelerinin yanlarında olmaya devam edeceklerini, kapılarının gönüllerinin her daim kendilerine açık olduğunu söyledi.

 

Ziyaretlerde Öksüz'e, Karamanlı Kaymakamı Özlem Doğan, Vali Yardımcısı Yunus Emre Akpınar'ın eşi Neslişah Seda Akpınar, Çavdır Kaymakamının eşi Betül Özge Gövercin, Gölhisar Kaymakamının eşi Aslıhan Ulusoy, İl Jandarma Komutanının eşi Fatma Güder, İl Emniyet Müdürünün eşi Derya Bitirik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç, Tefenni Yazı İşleri Müdürü Selma Karayel eşlik ettiler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.