Bucak’ta lastikleri alev alan tırı itfaiye söndürdü

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.02.2024 - 18:58, Güncelleme: 08.02.2024 - 18:58
 

Bucak’ta lastikleri alev alan tırı itfaiye söndürdü

BURDUR’ un Bucak ilçesinde lastikleri alev alın tırı itfaiyenin erken müdahalesi ile söndürüldü.
Bu gün saat 18:30 sıralarında Burdur’dan Antalya yönüne giden 32 ACU 631 plakalı tır Alparslan Türkeş Bulvarında arka lastiklerinden duman ve alev çıktığını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Arka balataların ısınması soncu kıvılcım alarak lastiklere sıçrayan yangın kısa sürede lastik tekerlere sıçradı. Yanan tıra Bucak Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yanan tıra erken müdahalesi ile yangın tırın tamamına sıçramadan söndürüldü. Yangın nedeniyle Burdur’dan Antalya yönüne trafik kısa süreliğine kapandı.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde lastikleri alev alın tırı itfaiyenin erken müdahalesi ile söndürüldü.

Bu gün saat 18:30 sıralarında Burdur’dan Antalya yönüne giden 32 ACU 631 plakalı tır Alparslan Türkeş Bulvarında arka lastiklerinden duman ve alev çıktığını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Arka balataların ısınması soncu kıvılcım alarak lastiklere sıçrayan yangın kısa sürede lastik tekerlere sıçradı. Yanan tıra Bucak Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yanan tıra erken müdahalesi ile yangın tırın tamamına sıçramadan söndürüldü.

Yangın nedeniyle Burdur’dan Antalya yönüne trafik kısa süreliğine kapandı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.