BTB’nin Ramazan Çekleri 800 aileye ulaştı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.04.2024 - 12:54, Güncelleme: 09.04.2024 - 12:54
 

BTB’nin Ramazan Çekleri 800 aileye ulaştı

Burdur Ticaret Borsası tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) işbirliği ile her yıl organize edilen Ramazan ayı yardımları, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Bu yıl il merkezi, ilçe ve köylerde 800 aileye ulaştırılan Ramazan çekleri, BTB’nin anlaşmalı olduğu yerel marketlerde yapılan alışverişlerde kullanıldı.
Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleşen Ramazan Çeki dağıtımıyla ilgili bilgi veren Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, «Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun hissedildiği mübarek Ramazan ayında ailelerimize destek olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önce erzak paketi olarak yapılmasına rağmen, ailelerin ihtiyaçlarının değişkenlik gösterdiği düşüncesiyle Ramazan Çeki’ne çevrilen yardımlar aileler tarafından da olumlu karşılık buldu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz yardımlar bu yıl 800 ailenin mutfağına taşındı.» dedi.   Ramazan çeklerinin dağıtılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Gündüzalp, «Sosyal sorumluluk projelerine önem veren, şehrin ve toplumun ihtiyaçlarını görerek hareket etmeye çalışan Burdur Ticaret Borsamız, dün olduğu gibi yarın da aynı bilinçle çalışmalarını sürdürecektir. Borsamızın sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer alan ramazan yardımlarında, 800 aileye 500’er TL’lik çeklerimizi ulaştırarak katkı sağlamaya çalıştık. Katkılarından dolayı TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na, çeklerin dağıtılmasında emeği geçen yönetim kurulumuza, meclis üyelerimize, personelimize ve dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.» dedi. Gündüzalp açıklamasında Ramazan Bayramını da kutlayarak, «Ramazan ayımızı ibadetle, huzurlu, sağlıkla, bereketle tamamladık ve bayrama ulaştık. Aynı huzur ve güzellikle Ramazan Bayramımızı da kutlayıp sevdiklerimizle buluşacağız. Özlemlerin giderildiği, çocuklarımızın mutluluklarına mutluluk kattığı, şeker tadında bayramlar diliyorum.» sözleriyle, Ramazan Bayramının dini değeriyle birlikte, İslam kültüründeki güzelliğine de vurgu yaptı.
Burdur Ticaret Borsası tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) işbirliği ile her yıl organize edilen Ramazan ayı yardımları, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Bu yıl il merkezi, ilçe ve köylerde 800 aileye ulaştırılan Ramazan çekleri, BTB’nin anlaşmalı olduğu yerel marketlerde yapılan alışverişlerde kullanıldı.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleşen Ramazan Çeki dağıtımıyla ilgili bilgi veren Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, «Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun hissedildiği mübarek Ramazan ayında ailelerimize destek olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önce erzak paketi olarak yapılmasına rağmen, ailelerin ihtiyaçlarının değişkenlik gösterdiği düşüncesiyle Ramazan Çeki’ne çevrilen yardımlar aileler tarafından da olumlu karşılık buldu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz yardımlar bu yıl 800 ailenin mutfağına taşındı.» dedi.

 

Ramazan çeklerinin dağıtılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Gündüzalp, «Sosyal sorumluluk projelerine önem veren, şehrin ve toplumun ihtiyaçlarını görerek hareket etmeye çalışan Burdur Ticaret Borsamız, dün olduğu gibi yarın da aynı bilinçle çalışmalarını sürdürecektir. Borsamızın sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer alan ramazan yardımlarında, 800 aileye 500’er TL’lik çeklerimizi ulaştırarak katkı sağlamaya çalıştık. Katkılarından dolayı TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na, çeklerin dağıtılmasında emeği geçen yönetim kurulumuza, meclis üyelerimize, personelimize ve dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.» dedi.

Gündüzalp açıklamasında Ramazan Bayramını da kutlayarak, «Ramazan ayımızı ibadetle, huzurlu, sağlıkla, bereketle tamamladık ve bayrama ulaştık. Aynı huzur ve güzellikle Ramazan Bayramımızı da kutlayıp sevdiklerimizle buluşacağız. Özlemlerin giderildiği, çocuklarımızın mutluluklarına mutluluk kattığı, şeker tadında bayramlar diliyorum.» sözleriyle, Ramazan Bayramının dini değeriyle birlikte, İslam kültüründeki güzelliğine de vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.