METEOROLOJİ’DEN BURDUR İÇİN FIRTINA UYARASI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.04.2024 - 14:18, Güncelleme: 19.04.2024 - 14:18
 

METEOROLOJİ’DEN BURDUR İÇİN FIRTINA UYARASI

Meteoroloji Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren Burdur için fırtına uyarısında bulundu.
Meteoroloji 4’ncü Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı merkezi tarafından 20 Nisan 2024 Cumartesi günü Burdur çevresinde güney ve güneybatı yönlerinden saatte 50 ile 90 kilometre rüzgar beklendiğini, meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, hortum ve çatı uçması, ulaşımda aksamalar, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi. Fırtınanın 21 Nisan Pazar günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.  
Meteoroloji Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren Burdur için fırtına uyarısında bulundu.

Meteoroloji 4’ncü Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı merkezi tarafından 20 Nisan 2024 Cumartesi günü Burdur çevresinde güney ve güneybatı yönlerinden saatte 50 ile 90 kilometre rüzgar beklendiğini, meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, hortum ve çatı uçması, ulaşımda aksamalar, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

Fırtınanın 21 Nisan Pazar günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.