İYİ PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SAFA SÖNMEZ DURDURAK BİLMİYOR

Siyaset (Akca Gazete) - Akca Gazete | 02.02.2023 - 14:49, Güncelleme: 02.02.2023 - 14:49
 

İYİ PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SAFA SÖNMEZ DURDURAK BİLMİYOR

İYİ Parti Burdur milletvekili aday adayı Safa sönmez ilçe ilçe gezerek vatandaşları ziyaret edip sorunları yerinde dinliyor.
İYİ Parti Burdur Milletvekili aday adayı Safa Sönmez durdurak bilmiyor. Saha çalışmaları ile fark yaratan ve vatandaşların gönlünde yer edinen Milletvekili aday adayı Safa Sönmez Karamanlı İlçesinde Esnaf ziyareti yaptı. Kahvehanede ve caddelerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Gençlerle bir araya gelerek geleceğe dair projelerini paylaştı. Milletvekili aday adayı Safa Sönmez burada yaptığı açıklamada, “Güzel Karamanlımızda hemşerilerimle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Karaman’lılı hemşerilerimle güzel bir günü paylaştık. Karamanlı’ mızda esnafımızı ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledik. Esnafımızın maliyetleri arttı. Vatandaşlarımız ise dertli. Alım gücü iyice düştü.Karamanlı ziyaretimizde gençlerimizle de bir araya geldik. Gençler geleceğe umutla, İYİ bakmak istiyorlar. Az kaldı İYİ’ler geliyor. Safa abileri geliyor” dedi.
İYİ Parti Burdur milletvekili aday adayı Safa sönmez ilçe ilçe gezerek vatandaşları ziyaret edip sorunları yerinde dinliyor.

İYİ Parti Burdur Milletvekili aday adayı Safa Sönmez durdurak bilmiyor. Saha çalışmaları ile fark yaratan ve vatandaşların gönlünde yer edinen Milletvekili aday adayı Safa Sönmez Karamanlı İlçesinde Esnaf ziyareti yaptı. Kahvehanede ve caddelerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Gençlerle bir araya gelerek geleceğe dair projelerini paylaştı. Milletvekili aday adayı Safa Sönmez burada yaptığı açıklamada, “Güzel Karamanlımızda hemşerilerimle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Karaman’lılı hemşerilerimle güzel bir günü paylaştık. Karamanlı’ mızda esnafımızı ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledik. Esnafımızın maliyetleri arttı. Vatandaşlarımız ise dertli. Alım gücü iyice düştü. Karamanlı ziyaretimizde gençlerimizle de bir araya geldik. Gençler geleceğe umutla, İYİ bakmak istiyorlar. Az kaldı İYİ’ler geliyor. Safa abileri geliyor” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.