KAYMAKAM TANRIKULU VE BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL, ASKER, POLİSLER VE İTFAİYE ÇALIŞANLARI İLE BAYRAMLAŞTI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.06.2023 - 15:14, Güncelleme: 29.06.2023 - 15:14
 

KAYMAKAM TANRIKULU VE BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL, ASKER, POLİSLER VE İTFAİYE ÇALIŞANLARI İLE BAYRAMLAŞTI

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Kaymakam Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal, asker, polis, itfaiye ve şehit yakınlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal Kurban Bayramı dolayısı ile İlçe Jandarma Böldük Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bucak İtfaiye Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme ve İstasyon Amirliği’ni ziyaret ederek asker, polis ve itfaiye ekibi çalışanlarının bayramlarını kutladı. Daha sonra 2009 yılında Hatay Altünözü ilçesinde şehit olan Hüseyin Arslan’ın babası Veli ve annesi Zeliha Arslan’ı baba evini ziyaret ederek bayramını kutladılar. Kaymakam Erol Tanrıkulu “Dini ve Milli bayramlar, millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlar insani, milli ve manevi değerlerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir. İlçemizde, vatandaşlarımızın bayramı huzur içinde geçirebilmeleri için gerekli her türlü tedbir alınmıştır. Bayramda görev başında olan tüm güvenlik görevlilerimize, zabıta, itfaiye ve sağlık personelimize görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dilerim” dedi. (DHA)       
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Kaymakam Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal, asker, polis, itfaiye ve şehit yakınlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal Kurban Bayramı dolayısı ile İlçe Jandarma Böldük Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bucak İtfaiye Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme ve İstasyon Amirliği’ni ziyaret ederek asker, polis ve itfaiye ekibi çalışanlarının bayramlarını kutladı. Daha sonra 2009 yılında Hatay Altünözü ilçesinde şehit olan Hüseyin Arslan’ın babası Veli ve annesi Zeliha Arslan’ı baba evini ziyaret ederek bayramını kutladılar.

Kaymakam Erol Tanrıkulu “Dini ve Milli bayramlar, millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlar insani, milli ve manevi değerlerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir. İlçemizde, vatandaşlarımızın bayramı huzur içinde geçirebilmeleri için gerekli her türlü tedbir alınmıştır. Bayramda görev başında olan tüm güvenlik görevlilerimize, zabıta, itfaiye ve sağlık personelimize görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dilerim” dedi. (DHA)       

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.