MAKÜ Sporlu Sena Nur Büyük Altın Madalyanın Sahibi Oldu

Spor (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.07.2023 - 08:30, Güncelleme: 20.07.2023 - 08:30
 

MAKÜ Sporlu Sena Nur Büyük Altın Madalyanın Sahibi Oldu

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Judo takımı sporcusu Milli Sporcu Sena Nur Büyük, Kuzey Makedonya'nın Kruşevo şehrinde düzenlenen Ümitler Balkan Judo Şampiyonası'nda ferdi müsabakalarda 48 kiloda birinci olarak altın madalya kazandı.
Elde ettiği başarı ile hem MAKÜ’yü hem de Burdur’u gururlandıran milli sporcu ferdi müsabakaların ardından birlikte yer aldığı Türk Judo Milli Takımı mix takım müsabakalarında da Balkan Şampiyonası'nda üçüncü oldu. MAKÜ Spor Kulübü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç, Milli Sporcu Sena Nur Büyük’ün ardışık başarılarıyla kendilerini gururlandırdığını belirterek tebrik etti. Ayrıca, antrenörler Türkan ve Süleyman Görken’e de teşekkürlerini iletti. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar da Milli Sporcu Sena Nur Büyük’ü tebrik ederek, MAKÜ’nün imkanlar dahilinde hem MAKÜ Spora hem de şehrin tüm takım ve sporcularına verdiği öneme dikkat çekti. Rektör Prof. Dr. Dalgar; “Öğrencilerimizin, sporcularımızın birçok alanda başarıları var. Bu başarılar bizleri gururlandırmaktadır. Milli sporcumuz Sena Nur Büyük’ü başarısından dolayı tebrik eder, bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ederim. Sporcumuzun başarılarının devamını dilerim.” dedi.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Judo takımı sporcusu Milli Sporcu Sena Nur Büyük, Kuzey Makedonya'nın Kruşevo şehrinde düzenlenen Ümitler Balkan Judo Şampiyonası'nda ferdi müsabakalarda 48 kiloda birinci olarak altın madalya kazandı.

Elde ettiği başarı ile hem MAKÜ’yü hem de Burdur’u gururlandıran milli sporcu ferdi müsabakaların ardından birlikte yer aldığı Türk Judo Milli Takımı mix takım müsabakalarında da Balkan Şampiyonası'nda üçüncü oldu.

MAKÜ Spor Kulübü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç, Milli Sporcu Sena Nur Büyük’ün ardışık başarılarıyla kendilerini gururlandırdığını belirterek tebrik etti. Ayrıca, antrenörler Türkan ve Süleyman Görken’e de teşekkürlerini iletti.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar da Milli Sporcu Sena Nur Büyük’ü tebrik ederek, MAKÜ’nün imkanlar dahilinde hem MAKÜ Spora hem de şehrin tüm takım ve sporcularına verdiği öneme dikkat çekti. Rektör Prof. Dr. Dalgar; “Öğrencilerimizin, sporcularımızın birçok alanda başarıları var. Bu başarılar bizleri gururlandırmaktadır. Milli sporcumuz Sena Nur Büyük’ü başarısından dolayı tebrik eder, bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ederim. Sporcumuzun başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.