TURFANDA MELLİ İNCİRİ 80 LİRA

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.08.2023 - 11:37, Güncelleme: 09.08.2023 - 11:37
 

TURFANDA MELLİ İNCİRİ 80 LİRA

BURDUR'un Bucak ilçesi Kocaaliler bölgesinde yetişen turfanda Melli incirinin kilosu 80 liradan satılmaya başlandı.
Bucak ilçesinin Kocaaliler bölgesinde ve köylerinde yetişen Melli inciri hasadına başlandı. Turfanda Melli incirinin kilosu 80 liradan satılıyor. Bucak’ta Süleyman Demirel Bulvarında Kaymakamlık parkı ve Cumhuriyet Caddesinde Belediye Çay bahçesi önünde ve Pazar yerlerinde turfanda melli inciri satışı başladı. Bahçesinden topladığı turfanda Melli incirlerinin satışını yapan Çiçek Uluışık “Bu yıl turfanda Melli incirinin kilosunu 80 liradan satıyoruz. Geçen yıl 50-60 lira arasındaydı. Bazı müşterilerimiz fiyatları makul görürken, bazıları da pahalı buluyor” dedi.    2018 YILINDA MELLİ İNCİRİNE PATENT ALINDI Kocaaliler Belediyesi tarafından yapılan başvuru ile 2018 yılında Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan Melli inciri patenti alındı. Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe “Belediyemizin 2018 yılında Türk Patent ve Marka Kurumu’na başvurarak melli inciri patent altına alınmıştır. Türkiye’de farkı bir aroma tadına sahip Melli inciri, ormanlık alanlarda oluşan bahçelerde orman ile iç içe sadece yağmur yağışları ile yetişiyor. Kocaaliler bölgesinde her köyümüzde yetişen Melli incirinin üretimini arttırmak için çalışmalarımız her yıl artarak sürüyor” dedi.    
BURDUR'un Bucak ilçesi Kocaaliler bölgesinde yetişen turfanda Melli incirinin kilosu 80 liradan satılmaya başlandı.

Bucak ilçesinin Kocaaliler bölgesinde ve köylerinde yetişen Melli inciri hasadına başlandı. Turfanda Melli incirinin kilosu 80 liradan satılıyor. Bucak’ta Süleyman Demirel Bulvarında Kaymakamlık parkı ve Cumhuriyet Caddesinde Belediye Çay bahçesi önünde ve Pazar yerlerinde turfanda melli inciri satışı başladı. Bahçesinden topladığı turfanda Melli incirlerinin satışını yapan Çiçek Uluışık “Bu yıl turfanda Melli incirinin kilosunu 80 liradan satıyoruz. Geçen yıl 50-60 lira arasındaydı. Bazı müşterilerimiz fiyatları makul görürken, bazıları da pahalı buluyor” dedi.   

2018 YILINDA MELLİ İNCİRİNE PATENT ALINDI

Kocaaliler Belediyesi tarafından yapılan başvuru ile 2018 yılında Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan Melli inciri patenti alındı. Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe “Belediyemizin 2018 yılında Türk Patent ve Marka Kurumu’na başvurarak melli inciri patent altına alınmıştır. Türkiye’de farkı bir aroma tadına sahip Melli inciri, ormanlık alanlarda oluşan bahçelerde orman ile iç içe sadece yağmur yağışları ile yetişiyor. Kocaaliler bölgesinde her köyümüzde yetişen Melli incirinin üretimini arttırmak için çalışmalarımız her yıl artarak sürüyor” dedi.    

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.