3 bin metrekare arazisini Belediye’ye bağışladı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.08.2023 - 14:37, Güncelleme: 15.08.2023 - 14:37
 

3 bin metrekare arazisini Belediye’ye bağışladı

Yurtdışında yaşayan Osman Sezgin, Kışla Mahallesindeki kendisine ait 3 bin metrekare alanını Belediye’ye bağışladı
Yurtdışında yaşayan Osman Sezgin ve Önceki Dönem Belediye Meclis Üyesi Nejdet Bedur ile birlikte Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.   Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Ercengiz “Yurtdışında yaşayan Osman Sezgin, Kışla Mahallesindeki kendisine ait 3 bin metrekare alanını Kışla Mezarlığına bağışlayarak bu alanda hizmetlerin devam etmesini talep etti. Bizde Eylül ayında Meclis’te karar alarak vatandaşlarımıza armağan edeceğiz” dedi.
Yurtdışında yaşayan Osman Sezgin, Kışla Mahallesindeki kendisine ait 3 bin metrekare alanını Belediye’ye bağışladı

Yurtdışında yaşayan Osman Sezgin ve Önceki Dönem Belediye Meclis Üyesi Nejdet Bedur ile birlikte Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Ercengiz “Yurtdışında yaşayan Osman Sezgin, Kışla Mahallesindeki kendisine ait 3 bin metrekare alanını Kışla Mezarlığına bağışlayarak bu alanda hizmetlerin devam etmesini talep etti. Bizde Eylül ayında Meclis’te karar alarak vatandaşlarımıza armağan edeceğiz” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.