BUCAK’TA İZMARİTTEN ÇIKAN YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.08.2023 - 15:12, Güncelleme: 18.08.2023 - 15:29
 

BUCAK’TA İZMARİTTEN ÇIKAN YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Kent Ormanında sigara izmaritinden çıkan orman yangını kısa sürede söndürüldü.
Saat 14:00 sıralarında Bucak ilçesinde Antalya – Burdur karayolu üzerinde Kent Ormanında yükselen alevlere Bucak Orman İşletme ve Bucak Belediyesi itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. YANGIN YOL KENARINA ATILAN İZMARİTTEN ÇIKTI Kent Ormanında Antalya – Burdur karayolunda, yol kenarında araçtan atılan izmaritin kurumuş otları tutuşturması ile yangın kısa sürede büyüyerek ormanlık alana sıçradı. İtfaiye ekiplerinin yangına kısa sürede müdahalesi büyümesi ihtimal bir yanın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın dolayısı ile Burdur Antalya karayolu Burdur yönüne tek şeritten geçiş verildi.          
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Kent Ormanında sigara izmaritinden çıkan orman yangını kısa sürede söndürüldü.

Saat 14:00 sıralarında Bucak ilçesinde Antalya Burdur karayolu üzerinde Kent Ormanında yükselen alevlere Bucak Orman İşletme ve Bucak Belediyesi itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

YANGIN YOL KENARINA ATILAN İZMARİTTEN ÇIKTI

Kent Ormanında Antalya Burdur karayolunda, yol kenarında araçtan atılan izmaritin kurumuş otları tutuşturması ile yangın kısa sürede büyüyerek ormanlık alana sıçradı. İtfaiye ekiplerinin yangına kısa sürede müdahalesi büyümesi ihtimal bir yanın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın dolayısı ile Burdur Antalya karayolu Burdur yönüne tek şeritten geçiş verildi.

 

 

 

 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.