6 Şubat 2023 4:17…

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 06.02.2024 - 11:34, Güncelleme: 06.02.2024 - 11:34
 

6 Şubat 2023 4:17…

O günü unutabilmek ne mümkün
Yaşadığımız deprem felaketinde kaybettiğimiz binlerce canımızın acısını yüreğimizde taşıyoruz. Asrın felaketine şahit olduğumuz, depremin yaşandığı andan itibaren elimizden gelen çabayı üyelerimiz ve Bucak’lı hemşehrilerimiz ile birlikte depremin ilk anından itibaren vatandaşlarımızın acısını kendi acımız bilerek, yaraları sarmak için bölgeyi yeniden ayağa kaldırmak için var gücümüzle çalıştık. Tüm imkânlarımızı bölge için seferber etmeye, ilk günkü gayret ve kararlılıkla çalışmaya devam ettik, edeceğiz. Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da tüm zorlukları birbirimize kenetlenerek aşacağız. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle yâd ediyor; ailelerine ve aziz milletimize sabır diliyoruz. Rabbim ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.
O günü unutabilmek ne mümkün

Yaşadığımız deprem felaketinde kaybettiğimiz binlerce canımızın acısını yüreğimizde taşıyoruz.

Asrın felaketine şahit olduğumuz, depremin yaşandığı andan itibaren elimizden gelen çabayı üyelerimiz ve Bucak’lı hemşehrilerimiz ile birlikte depremin ilk anından itibaren vatandaşlarımızın acısını kendi acımız bilerek, yaraları sarmak için bölgeyi yeniden ayağa kaldırmak için var gücümüzle çalıştık.

Tüm imkânlarımızı bölge için seferber etmeye, ilk günkü gayret ve kararlılıkla çalışmaya devam ettik, edeceğiz. Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da tüm zorlukları birbirimize kenetlenerek aşacağız.

Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle yâd ediyor; ailelerine ve aziz milletimize sabır diliyoruz.

Rabbim ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.