A Milli Kadın Tenis Takımı, Billie Jean King Cup'ta Portekiz’i 2-1 mağlup etti

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.04.2024 - 08:27, Güncelleme: 10.04.2024 - 08:27
 

A Milli Kadın Tenis Takımı, Billie Jean King Cup'ta Portekiz’i 2-1 mağlup etti

A Milli Kadın Tenis Takımı, Billie Jean King Cup'ta Portekiz’i 2-1 mağlup etti
İSTANBUL, (DHA)- A Milli Kadın Tenis Takımı, Billie Jean King Cup Avrupa/Afrika Grup 1'de ev sahibi Portekiz'i 2-1 yendi.Portekiz'in Oeiras kentinde düzenlenen Billie Jean King Cup Avrupa/Afrika Grup 1'de mücadele eden A Milli Kadın Tenis Takımı, ev sahibi Portekiz ile karşı karşıya geldi. Complexo De Tenis Do Jamor Kulübünde oynanan serinin ilk maçında Berfu Cengiz, Angelina Voloshchuk'u 2-6, 6-3 ve 7-6'lık setlerle yenerek seride millileri 1-0 öne taşıdı. İkinci maçta Francisca Jorge'yi 3-6, 6-0 ve 6-3'lük setlerle yenen Zeynep Sönmez, seride durumu 2-0'a getirdi. Böylece milliler son karşılaşma öncesi seriyi kazanmayı garantiledi. Serinin son maçında ise Ayla Aksu/Berfu Cengiz ikilisi Maria Garcia/Matilde Jorge çiftine 6-4, 3-6, 10-7 mağlup oldu. İki tekler maçında galibiyet elde eden milliler, korttan ev sahibi Portekiz karşısında 2-1 üstün ayrıldı.AY-YILDIZLILAR LETONYA İLE KARŞI KARŞIYA GELECEKA Milli Kadın Tenis Takımı, 10 Nisan Çarşamba günü TSİ 13.00'te başlayacak karşılaşmalarda gruptaki son rakibi Letonya ile karşılaşacak. İlk gün Portekiz’i 3-0 yenen, ikinci gün ise Hollanda’ya 2-1 yenilen Letonya’nın kadrosunda dünya 10 numarası Jelena Ostapenko da yer alıyor.(FOTOĞRAFLI)
A Milli Kadın Tenis Takımı, Billie Jean King Cup'ta Portekiz’i 2-1 mağlup etti

İSTANBUL, (DHA)- A Milli Kadın Tenis Takımı, Billie Jean King Cup Avrupa/Afrika Grup 1'de ev sahibi Portekiz'i 2-1 yendi.

Portekiz'in Oeiras kentinde düzenlenen Billie Jean King Cup Avrupa/Afrika Grup 1'de mücadele eden A Milli Kadın Tenis Takımı, ev sahibi Portekiz ile karşı karşıya geldi. Complexo De Tenis Do Jamor Kulübünde oynanan serinin ilk maçında Berfu Cengiz, Angelina Voloshchuk'u 2-6, 6-3 ve 7-6'lık setlerle yenerek seride millileri 1-0 öne taşıdı. İkinci maçta Francisca Jorge'yi 3-6, 6-0 ve 6-3'lük setlerle yenen Zeynep Sönmez, seride durumu 2-0'a getirdi. Böylece milliler son karşılaşma öncesi seriyi kazanmayı garantiledi. Serinin son maçında ise Ayla Aksu/Berfu Cengiz ikilisi Maria Garcia/Matilde Jorge çiftine 6-4, 3-6, 10-7 mağlup oldu. İki tekler maçında galibiyet elde eden milliler, korttan ev sahibi Portekiz karşısında 2-1 üstün ayrıldı.

AY-YILDIZLILAR LETONYA İLE KARŞI KARŞIYA GELECEK

A Milli Kadın Tenis Takımı, 10 Nisan Çarşamba günü TSİ 13.00'te başlayacak karşılaşmalarda gruptaki son rakibi Letonya ile karşılaşacak. İlk gün Portekiz’i 3-0 yenen, ikinci gün ise Hollanda’ya 2-1 yenilen Letonya’nın kadrosunda dünya 10 numarası Jelena Ostapenko da yer alıyor.

(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.