Adana'da motosiklet fabrikasında yangın (2)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.05.2024 - 07:54, Güncelleme: 03.05.2024 - 07:54
 

Adana'da motosiklet fabrikasında yangın (2)

Adana'da motosiklet fabrikasında yangın (2)
KONTROL ALTINA ALINDIAdana'da saat 20.00 sıralarında motosiklet ve elektrikli araç üretimi yapılan fabrikada çıkan yangın, ekiplerin 3 saat süren çalışması sonucu kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli çok sayıda TOMA ile Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı arazözler de destek verdi. Yangın sırasında depoda bulunan motosiklet ve elektrikli araçların alevlerden kurtarılması için büyük çaba sarf edildi. Yangından kurtarılan yüzlerce araç güvenli bölgelere taşınırken, fabrikada büyük çaplı hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışması devam ediyor. (DHA)FOTOĞRAFLI
Adana'da motosiklet fabrikasında yangın (2)

KONTROL ALTINA ALINDI

Adana'da saat 20.00 sıralarında motosiklet ve elektrikli araç üretimi yapılan fabrikada çıkan yangın, ekiplerin 3 saat süren çalışması sonucu kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli çok sayıda TOMA ile Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı arazözler de destek verdi. Yangın sırasında depoda bulunan motosiklet ve elektrikli araçların alevlerden kurtarılması için büyük çaba sarf edildi. Yangından kurtarılan yüzlerce araç güvenli bölgelere taşınırken, fabrikada büyük çaplı hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışması devam ediyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.