Afyonkarahisar'da motokros yarışları tamamlandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.05.2024 - 10:26, Güncelleme: 20.05.2024 - 10:26
 

Afyonkarahisar'da motokros yarışları tamamlandı

Afyonkarahisar'da motokros yarışları tamamlandı
Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da gerçekleştirilen Avrupa Gençler ve Doğu Avrupa Motokros şampiyonaları tamamlandı.Afyonkarahisar Valiliği himayesinde Afyonkarahisar Belediyesi katkıları ve ev sahipliğinde Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen 3 büyük motokros şampiyonası Afyon Motor Sporları Merkezi'nde gerçekleşti. Şampiyona kapsamında MX, MX1, MX2, MX2 junior, MX125, MX senior, veteran, kadınlar, 50 CC, 65 CC ve 85 CC kategorilerinde yarışlar organize edildi. Avrupa Gençler Motokros Şampiyonası ve Doğu Avrupa (BMU) Motokros Şampiyonası'nın ikinci ayak yarışı ile Türkiye KAYO Motokros Şampiyonası'nın ilk ayağında sporcular, ödül kürsüsüne çıkmak için mücadele etti. Yarışlara Bulgaristan, Macaristan, Makedonya, Romanya, Sırbistan ve Türkiye'den 158 sporcu katıldı. Yarışların sonunda düzenlenen törende sporculara ödüllerini Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Burcu Köksal, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve il protokolü takdim etti. (DHA)FOTOĞRAFLI
Afyonkarahisar'da motokros yarışları tamamlandı

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da gerçekleştirilen Avrupa Gençler ve Doğu Avrupa Motokros şampiyonaları tamamlandı.

Afyonkarahisar Valiliği himayesinde Afyonkarahisar Belediyesi katkıları ve ev sahipliğinde Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen 3 büyük motokros şampiyonası Afyon Motor Sporları Merkezi'nde gerçekleşti. Şampiyona kapsamında MX, MX1, MX2, MX2 junior, MX125, MX senior, veteran, kadınlar, 50 CC, 65 CC ve 85 CC kategorilerinde yarışlar organize edildi. Avrupa Gençler Motokros Şampiyonası ve Doğu Avrupa (BMU) Motokros Şampiyonası'nın ikinci ayak yarışı ile Türkiye KAYO Motokros Şampiyonası'nın ilk ayağında sporcular, ödül kürsüsüne çıkmak için mücadele etti. Yarışlara Bulgaristan, Macaristan, Makedonya, Romanya, Sırbistan ve Türkiye'den 158 sporcu katıldı. Yarışların sonunda düzenlenen törende sporculara ödüllerini Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Burcu Köksal, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve il protokolü takdim etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.