Ağıla hayvanları için kurduğu sobadan çıkan yangında 15 küçükbaş öldü

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.02.2024 - 16:48, Güncelleme: 15.02.2024 - 16:50
 

Ağıla hayvanları için kurduğu sobadan çıkan yangında 15 küçükbaş öldü

HAKKARİ Ağıla hayvanları için kurduğu sobadan çıkan yangında 15 küçükbaş öldü
HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde soğuk havada hayvanlarını ısıtmak isteyen Ekrem Kozay'ın ağılda yaktığı sobadan çıkan yangında, aralarında keçi, koyun ve kuzuların da olduğu 15 küçükbaş öldü. Hakkari’nin Yüksekova ilçesine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Onbaşılar köyü Ağaçlı mezrasında yangın çıktı. Soğuyan havada hayvanlarının üşüdüğünü düşünen Ekrem Kozay, ağıla odun sobası kurdu. Kurulan sobayı gece saatlerinde yakan Kozay, kısa süre sonra evine gitti. Sabaha karşı komşularının haber vermesi üzerine yangının çıktığını fark eden Kozay, komşuları ile yangına müdahale etti. Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangın söndürülürken; 15 koyun, kuzu ve keçi öldü.
HAKKARİ Ağıla hayvanları için kurduğu sobadan çıkan yangında 15 küçükbaş öldü

HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde soğuk havada hayvanlarını ısıtmak isteyen Ekrem Kozay'ın ağılda yaktığı sobadan çıkan yangında, aralarında keçi, koyun ve kuzuların da olduğu 15 küçükbaş öldü.
Hakkari’nin Yüksekova ilçesine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Onbaşılar köyü Ağaçlı mezrasında yangın çıktı. Soğuyan havada hayvanlarının üşüdüğünü düşünen Ekrem Kozay, ağıla odun sobası kurdu. Kurulan sobayı gece saatlerinde yakan Kozay, kısa süre sonra evine gitti. Sabaha karşı komşularının haber vermesi üzerine yangının çıktığını fark eden Kozay, komşuları ile yangına müdahale etti. Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangın söndürülürken; 15 koyun, kuzu ve keçi öldü.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.