Ak Parti Bucak Belediye Başkan Aday Adayı Ali İnan Ziraat Odasını ziyaret etti

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 23.11.2023 - 15:15, Güncelleme: 23.11.2023 - 15:21
 

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Aday Adayı Ali İnan Ziraat Odasını ziyaret etti

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Aday Adayı Ali İnan Ziraat Odasını ziyaret etti
Adalet ve Kalkınma Partisi Bucak Belediye Başkan Aday Adayı Ali İNAN Bucak Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretinde: " Bucak ilçemiz nüfusunun büyük bir bölümü tarım ve hayvancılık ilgili kişiler. Bu nedenle bolluk ve bereketin sembolü Ziraat Odamız ile ziyaretimize başladık. Kurumlar ile istişare içerisinde olarak her zaman ilçemizin gelişimi için var gücümüzle çalışacağız " dedi  Yönetim Kurulu Başkanımız Bilal ÖZEL aday adayı olarak ilçenin kalkınması ve yönetimi için bu kutsal göreve talip olan sayın İNAN'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek her zaman birlik, beraberlik, istişare,  içerisinde ilçemiz ve sektörümüz için isim/parti/makam/mevkii gözetmeksizin şehrin yöneticilerinin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Ziyaret esnasında Odamız Meclis Başkanı Mustafa İLERİ 'de hazır bulundu. Ziyaretlerinden dolayı misafirlerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. denildi. 
Ak Parti Bucak Belediye Başkan Aday Adayı Ali İnan Ziraat Odasını ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Bucak Belediye Başkan Aday Adayı Ali İNAN Bucak Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretinde:
" Bucak ilçemiz nüfusunun büyük bir bölümü tarım ve hayvancılık ilgili kişiler. Bu nedenle bolluk ve bereketin sembolü Ziraat Odamız ile ziyaretimize başladık. Kurumlar ile istişare içerisinde olarak her zaman ilçemizin gelişimi için var gücümüzle çalışacağız " dedi 

Yönetim Kurulu Başkanımız Bilal ÖZEL aday adayı olarak ilçenin kalkınması ve yönetimi için bu kutsal göreve talip olan sayın İNAN'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek her zaman birlik, beraberlik, istişare,  içerisinde ilçemiz ve sektörümüz için isim/parti/makam/mevkii gözetmeksizin şehrin yöneticilerinin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaret esnasında Odamız Meclis Başkanı Mustafa İLERİ 'de hazır bulundu. Ziyaretlerinden dolayı misafirlerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. denildi. 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.